Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det gælder om at stå skarpt på sin bryllupsdag, og her er Sjölin Danmarks bedste leverandør af skræddersyede jakkesæt. Både til brudgommen og hans best men.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det fede koncept med forkælelse til den store dag. Vi starter lige med en video, hvor grundlæggeren Patrick Sjölin skærer ind til benet.

SE MERE HOS SJÖLIN

Hygge med drengene

Sjölin har sørget for god stil til bryllupsfolket siden 2013, og i dag har de hele 14 showrooms fordelt over hele landet, så du altid finder dem lige i nærheden. Ja, det behøver hverken være besværligt eller ubehageligt at gøre sig klar til den store dag, og du kan finde dit nærmeste showroom LIGE HER.

Hos Sjölin er der faktisk fokus på at gøre det hyggeligt, så du får en god oplevelse. Især, når du tager dine best men med.

I booker simpelthen bare en tid til en uforpligtende opmåling, hvor I så dukker op på det aftalte tidspunkt og bliver guidet gennem alt fra de forskellige muligheder for design, farver og snit. Det hele foregår i en uhøjtidelig stemning, hvor der er kyndig vejledning med alt fra opmåling og gode råd til at stå knivskarpt. Hey, det er altid godt med tips fra eksperterne.

Det er faktisk et ret fedt koncept, og det er ren hygge med drengene, for der følger selvfølgelig fri bar med i oplevelsen.

Efter første besøg går der omkring 6-8 uger, før de skræddersyede jakkesæt er klar, og så dukker I op til en fitting for at få helt styr på pasformen. Er der noget, som skal rettes, foretages det hos lokale danske skræddere, og det er selvfølgelig med i prisen.

Det betyder altså, at I får jakkesæt, der passer perfekt.

SE MERE HOS SJÖLIN

Sjölin

Danmarks bedste bryllupsleverandør på skræddersyede jakkesæt

Det er slet ikke tilfældigt, at Sjölin har over 1.000 anmeldelser fra glade kunder på tværs af anmeldelsesmedierne, og blandt andet scorer Sjölin fantastiske 4,9 ud af 5,0 på deres Trustpilot.

De leverer nemlig varen på samtlige parametre. Også til en fair pris.

Du er i gang med et skræddersyet jakkesæt fra 2.999 kroner, og når du rykker dine best men med til en opmåling, får de 500 kroner i rabat per snude. Det er altså yderst rimeligt for et jakkesæt, der sidder lige i skabet.

Og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten, for Sjölin  benytter sig af tekstilforhandlere i blandt andet Spanien og Italien, og produkterne er syet kun 10 timers kørsel fra den danske grænse. Med over 100 metervarer i sortimentet er det blot kundens helt egen fantasi der sætter grænserne.

Det er da genialt, at du både kan få en fed oplevelse og skarp stil til brylluppet uden at få tømt lommerne. Det skal konen nok sørge for, når I først er gift.

SE MERE HOS SJÖLIN

Sjölin