Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Føler du nogle gange, du dit outfit mangler en lille smule ekstra for at skille sig ud? Bukserne sidder, som de skal, skjorten er strøget perfekt, og skoene er pudset.

Men der mangler alligevel noget spræl i dit outfit, så du skiller dig en smule mere ud. Bare rolig, du kan nemt få lidt mere farve og eksklusivitet ind i dit tøj. Vi kommer her med nogle forslag, så du kan finde det, der passer til din personlige stil.

I dag er der meget få regler for, hvordan man skal klæde sig. Til gengæld er det vigtigt, at man sørger for at vise noget personlighed i sin stil, og det kan du gøre ved at bruge nogle af vores forslag.

God fornøjelse!

1. Et lækkert designer-ur

Designeturet har altid udstrålet eksklusivitet og været en uundværlig del af mandens outfit. Der findes mange forskellige mærker, så du kan finde lige den model, du bedst kan lide. Her kan du se et stort udvalg af de populære Tissot Ure hos Brodersen Kobborg. Hvis du allerede har et ur, kan du i stedet overveje herresmykker. De bliver mere og mere populære, fordi det er en måde, hvorpå manden kan fortælle mere om sin personlighed. Tag et kig på udvalget og lad dig inspirere.    

2. Manchetknapper

Har du et lækkert jakkesæt og skjorte på, så er den ikke fuldendt uden et par flotte manchetknapper. Selvom man ikke behøver manchetknapper mere i dag af praktiske årsager, så har de alligevel en stor designmæssig værdi. Og nogle manchetknapper går i arv i familier. Flere af de store modehuse har taget manchetknapperne op igen, så du kan finde modeller i alle prisklasser. 

3. Farvede strømper

Det behøver ikke at koste en formue at skille sig ud. Du kan blot tænke i at købe nogle farvede eller mønstrede sokker. De helt sorte herresokker er i dag næsten for kedelige, og derfor vælger mange mænd at sætte mere kulør på hverdagen med farve på sokkerne. Diskret, men en super detalje under det stilrene jakkesæt.

4. Halstørklæde

Et andet vigtigt modeitem er et halstørklæde. De kan selvfølgelig være med til at varme halsen, når det er koldt, men i den her sammenhæng er det med som pynt. Her kan du igen lege med farver og mønstre, og de fås i mange forskellige materialer og kvaliteter. 

5. Herretasken

Du kan også fuldende dit outfit med en lækker herretaske. Der findes mange forskellige farver, materialer og størrelser, så undersøg markedet og find den, der passer til det, du skal bruge den til. Hvad end du søger en arbejdstaske med plads til computer eller en mindre taske, du kan have med dig i fritiden. Tasker til mænd er mere moderne end nogensinde før!

Vi håber, du er blevet inspireret til at sætte lidt mere personlig stil på dit outfit, så du kan få det helt fuldendte look. Mangler du stadig inspiration, så kan vi anbefale dig at kigge i magasiner med herremode.