Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det der med mode kan være svært at følge med i. Det skifter jo hele tiden. Jeg hoppede derfor af trend-toget for flere år siden og fokuserer i stedet på tidløst tøj, der er rart at have på – og ser godt ud, selvfølgelig.

Hvis du har det på samme måde, vil jeg lige komme med et godt tip. Jeg er nemlig blevet vildt glad for bukserne fra Plain Units. Det københavnske mærke blev grundlagt i 2014 med et mantra om at skabe enkle bukser, der aldrig går af mode, og samtidig banker komfort og kvalitet helt i top.

Det synes jeg er fedt, og så er det bare ekstra godt, at prisen heller ikke er pumpet kunstigt op. Her i artiklen skærer jeg ind til benet af det geniale ved Plain Units.

Du kan se udvalget hos Plain Units ved at trykke LIGE HER.

Plain Units

Kvalitet der aldrig går af mode

Der er jo ingen grund til at kassere et par bukser, fordi de ikke lige passer ind i den aktuelle trend, som hærger lige for tiden. Det mener jeg i hvert fald ikke. Jeg går i det tøj, som jeg selv har det godt i, og så er der egentlig ingen fra modebranchen der skal fortælle mig, hvad der er rigtigt og forkert. Det bestemmer jeg selv.

Det vigtigste for mig er, at mit tøj er komfortabelt. Okay, det er åbenbart lige afslappet nok at dukke op til et møde i et par sweatpants. Til gengæld får jeg den samme komfort i bukserne fra Plain Units, mens de alligevel ser meget skarpere ud. Altså følelsen af at rende rundt i afslappende sweatpants, men stadig den skarpe stil som i et par fine bukser.

Plain Units

Deres to modeller Ask og og Josh er glimrende eksempler på dette, og de indgår da også i deres Essentials, der passer til alle anledninger og sæsoner.

Bukserne er vildt behagelige at have på, for der er en smule stretch i stoffet, der får dem til at give sig lidt, når du bevæger dig. Jeg er især vild med, at de ikke hæmmer benene, når jeg cykler, og så er det altså også bare behageligt på kontoret, når jeg sidder plantet i stolen foran skærmen.

Plain Units

Bukserne går ikke med dig – du går med bukserne

Det lyder måske en smule banalt, men det er altså mig der er hovedpersonen – ikke mit tøj. Så kan det da godt være, at klæder skaber folk, som man siger. Men jeg er nu engang den jeg er, og det kan mit valg af bukser altså ikke ændre.

Derfor er det fedt, at de her bukser giver mig plads til at være mig selv. Det tidløse design passer perfekt til mig. Det giver frihed, at jeg ikke render rundt i en mode-uniform, der skifter konstant, for her er det hele holdt enkelt og minimalistisk uden trends. Nogle ting bliver bare aldrig umoderne, og derfor er de altid moderne.

Plain Units

Jeg holder generelt min påklædning meget enkel. Det store spørgsmål, når jeg tager tøj på om morgenen er, om det skal være en hvid eller sort t-shirt, eller om der skal en enkel skjorte på. Bukserne giver sig selv, for det er bare et spørgsmål om, hvilke Plain Units jeg skal have på.  De passer til det hele, så jeg skal ikke stå og træffe beslutninger om, hvad der går til hvad. Det er ret befriende.

Det er trods alt mig der er i centrum, og jeg gider ikke spilde min tid på at tænke alt for meget over min påklædning.

Her får jeg lækre bukser, der ser skarpe ud og samtidig er ekstremt behagelige. Og det bliver de ved med at være i de næste mange år.