Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er en af de ældste klichéer i undertøjskuffen. At mænd bruger deres underhylere så meget, at de til sidst render rundt med lasede huller i underetagen.

Måske er der noget om snakken, men det kan du lynhurtigt lave om på med ON THAT ASS.

Det er nemlig en klub, hvor du hver måned modtager et par spritnye boxershorts af mega høj kvalitet i din postkasse, og så er du altid skarpt kørende.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det smarte koncept.

SE MERE HOS ON THAT ASS

OnThatAss

Nye specialmodeller med spræl eller ensfarvede klassikere

Nu kan du give den fuld gas med de kunstneriske underhylere, for ON THAT ASS har netop lanceret en Halloween-model. De lancerer faktisk en specialmodel hver eneste måned, og nu er det jo Halloween 31. oktober, så det er helt oplagt med lige præcis det tema.

I september var det en Gambit-model med skak-tema, i august var det et sushi-tema og i juli var det med fokus på chilipeber. Ja, du forstår, og så kommer der jo en ny udgave i november og fremadrettet. Det er ret fedt, at du kan give den fuld knald på festen i underetagen med de vilde specialmodeller, for det hele behøver sgu ikke være så kedeligt.

Til gengæld kan du sagtens få basismodeller hos ON THAT ASS, for de laver også boxershorts uden print, så du i stedet render rundt i noget mere nedtonet kluns.

Lige meget hvilken variant du springer på, er konceptet dog det samme, så du for 99 kroner om måneden modtager et friskt par boxershorts med posten måned efter måned. Her er det så ekstra genialt, at nye medlemmer i boxershorts-klubben får det første par underbukser gratis, så du kan prøve, om det er noget for dig, mens du også lige kan få helt styr på størrelsen.

Og de har desuden et loyalitetsprogram, hvor du som medlem hver måned får 10 Euro til at købe eksklusive ON THAT ASS produkter. Det er da en god bonus, og du kan selvfølgelig let og elegant opsige online når som helst, hvis det alligevel ikke er noget for dig.

SE MERE HOS ON THAT ASS

ON THAT ASS inviterer dig med i boxershorts-klubbenq

Boxershorts af høj kvalitet

Det hjælper jo ingenting at pryde sin røv med et vildt kunstværk, hvis det så betyder, at selvsamme røv skal trækkes med et par elendige underhylere.

Det er heldigvis ikke et problem med ON THAT ASS.

Her får du lækre boxershorts af 95% bomuld og 5% elastan, der sikrer både en god pasform og lige tilpas med stræk til at sparke komforten godt deropad, og så er det ret genialt med den brede elastik i livet til at forhindre de værste håndværkerrøve i at kigge frem på uheldige tidspunkter.

Så kan det da godt være, at de vilde print er lidt for ekstreme til puristerne derude, men konceptet med at få et par spritnye boxershorts hver måned holder 100, og du kan jo få dem uden print. Størrelserne går i øvrigt fra 3XL ned til XS, mens der også er undehylere for børn i sortimentet.

Hey, der er ingen grund til, at nogen som helst i familien skal rende rundt i hullede underhylere, og med ON THAT ASS er der da i hvert fald styr på den del af garderoben.

SE MERE HOS ON THAT ASS

ON THAT ASS inviterer dig med i boxershorts-klubben