Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er svært at købe et jakkesæt, der passer perfekt, og det bliver hurtigt ret dyrt. Ja, jeg skal da ærligt indrømme, at jeg nogle gange har følt mig som en konfirmand, der har lånt farmands blazer.

Men det vil den danske virksomhed ODDFORM lave om på.

De laver nemlig jakkesæt og chinos til alle former og størrelser, så du kan få tøj der passer til lige netop dig. Hey, vi er alle forskellige, men alle fortjener at se skarpe ud, hvis de gerne vil det.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det lækre koncept, og lad os lige starte med en video, der bøjer det i neon.

Kvalitet der ikke tømmer dine lommer

Du kan da sagtens booke en tid hos en skrædder, få taget mål og rende rundt i et jakkesæt, der overholder alle regler og etiketter for, hvordan modebranchen nu engang mener, at et jakkesæt skal se ud.

Der er bare lige det ved sådan en løsning, at den koster kassen.

Hos ODDFORM får du et par chinos for 995 kroner og et jakkesæt for 3.495 kroner uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pasform.

Deres jakkesæt er nemlig designet i København og produceret i Portugal af 100% italienske metervarer, og der er 8 forskellige størrelser, som kan sammensættes og tilpasses, så du får det perfekte fit.

SE MERE HOS ODDFORM

ODDFORM

Tilretningen fuldender fittet

Hvis du bor i Storkøbenhavn, kan du booke en home try-on med ODDFORM alle ugens dage. Her kommer ODDFORM hjem til dig og tager dine præcis mål for at få det hele til at spille, og det er et ret genialt koncept.

En home try-on med ODDFORM er 100% uforpligtende, og du betaler kun for de varer, som du ender med at købe. Så kan du ikke helt beslutte dig, kan du tænke dig om med ro i maven.

Når du placerer din ordrer hos ODDFORM, gemmes alle mål, så du nemt kan bestille din perfekte pasform fremover – helt gratis. Så undgår du også svedige prøverum.

Bor du ikke i København, samarbejder ODDFORM desuden med skrædderier over hele Danmark, så du gratis kan få tilrettet dit nye jakkesæt tæt på din bopæl, hvor det så er færdigt til afhentning indenfor 5 dage.

Hvis du kender følelsen af ikke at kunne finde den rigtige størrelse i bukser eller jakkesæt, er det her altså ret smart.

Og det er jo en super mulighed for at få et par fede chinos eller et velsiddende jakkesæt til vinteren med de mange Julefrokoster og festen Nytårsaften.

SE MERE HOS ODDFORM

ODDFORM