Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det der med tøj og mode kan være en svær omgang. Men hvis du leder efter ultra behageligt tøj, der samtidig er skarpt nok til at bruge til enhver lejlighed, er det store udvalg af bambustøj fra den danske webshop NORDSUS lige noget for dig.

Det er virkelig lækkert, og derfor er det også ekstra lækkert, at vi har fået fingrene i en rabatkode hos NORDSUS, så du sparer 20% på dit køb.

Du skal bare bruge rabatkoden bambus20 ved checkout, så kører det.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det bløde bambustøj fra URBAN QUEST, der er en del af det store sortiment hos NORDSUS.

SE MERE HOS NORDSUS

Når du først er hoppet i bambustøj fra URBAN QUEST, vil du ikke gå i andet

Følelsen af frihed

Det er efterhånden flere år siden, vi her på redaktionen stiftede bekendskab med tøj lavet af bambus. Og det er intet mindre end fantastisk. Det er faktisk vanedannende, for når du først har vænnet dig til det, er det svært at gå tilbage til andre materialer.

Det er virkelig følelsen af frihed.

URBAN QUEST benytter sig derfor af bambus i deres t-shirts, underbukser, strømper og sweatpants. Bambustøjet er nemlig åndbart, temperaturregulerende, svedtransporterende, lugtafvisende og antibakterielt, mens det også bare er superblødt og lækkert at have på. Ja, det er ekstremt blødt, så du virkelig føler dig godt tilpas og får plads til at hvile i dig selv.

Og er det ikke noget af det vigtigste ved tøj? At det er komfortabelt.

Bambustøjet fra URBAN QUEST kombinerer høj komfort med god stil, for der er ikke noget som helst prætentiøst over det. Her får du bare afslappende tøj, der selvfølgelig gør sig bedst til fri bevægelighed i fritiden, men samtidig skubber til den nuværende dresscode.

Og det forkæler også samvittigheden, for bambustøjet er FSC-certificeret og lavet af højeste kvalitet, så det kan holde i mange år.

SE MERE HOS NORDSUS

Når du først er hoppet i bambustøj fra URBAN QUEST, vil du ikke gå i andet

Nordsus har bambustøj til enhver anledning

Hvis du er tændt på idéen om at fylde klædeskabet med bambustøj, kan du da springe rundt og samle ind fra sted til sted. Eller du kan gå direkte til NORDSUS, for de har tøj til hverdagens holdepunkter.

Det gælder selvfølgelig det super afslappende bambustøj fra URBAN QUEST, og med mærker som NORVIG, CCDK COPENHAGEN, zebdia og SIRUP COPENHAGEN, er du dækket godt ind.

NORDSUS er selvfølgelig e-mærket, de sørger for hurtig levering og så har de 4,5 stjerner på Trustpilot.

Og der er masser af tøj med omtanke for din livsstil, for når alt kommer til alt, så er det jo dit liv og dit tøj. Hvis du så skal have det så behageligt som muligt, hjælper NORDSUS dig godt på vej.

SE MERE HOS NORDSUS

Når du først er hoppet i bambustøj fra URBAN QUEST, vil du ikke gå i andet


Se andre seje sager om: