Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Som tidligere ansat hos Mærsk og Philips, har Ulrik Juul Rokkedal Therkildsen været vant til at følge en professionel dresscode i den seriøse forretningsverden.

Den erfaring bruger han nu sammen med sin kone Rikke til at skabe deres bud på den perfekte business skjorte.

De har nemlig i fællesskab stiftet virksomheden NJORD8, der bryder fri af modetrends og i stedet fokuserer på at forfine deres sortiment af underbukser, undertrøjer, strømper og skjorter, som løbende bliver optimeret i forhold til kvalitet og detaljegrad.

Så er det bare ekstra fedt, at de samtidig har skåret fordyrende mellemled væk, så du får topkvalitet til lave priser.

Her i artiklen kigger vi nærmere på missionen om den perfekte business skjorte.

SE MERE HOS NJORD8

Njord8

God kvalitet skåret ind til benet

Mode er noget mærkeligt noget, for hvem er det lige præcis, der bestemmer, hvad der skal være på mode?

Det mener de også hos NJORD8, så de er stået af mode-toget.

Du finder derfor kun en enkelt skjorte i deres sortiment, som så til gengæld fås i hvid eller lyseblå i slim eller regular fit i størrelse small til XXL. Ja, det er simpelt, og det er jo som regel det bedste.

”En klassisk herreskjorte skal ikke skille sig ud. Den skal bare være stilfuld og emme af kvalitet og overskud. Derfor har vi kun én skjorteversion på vores hylder – NJORD8 skjorten. Og det er vores mål at forfine den løbende på baggrund af kunde-feedback til perfektion,” fortælle Rikke fra NJORD8.

Og så er det jo egentlig også et faktum, at god kvalitet aldrig går af mode.

SE MERE HOS NJORD8

Njord8

Det betyder altså, at du får en fremragende skjorte, der ikke lader sig diktere af flygtige modetrends. Til gengæld er den fremstillet af økologisk bomuld på fabrikker i Indien, som er GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard), hvilket blandt andet sikrer, at der er styr på miljøpåvirkning og arbejdsforhold.

“Vi tilbyder en god og bæredygtig kvalitet til en god pris. Og det kan lade sig gøre, fordi vi ikke skal være et modebrand, der hele tiden skal tilpasse sig nye trends. Vi vil have den samme skjorte på hylderne sæson efter sæson, som vi til gengæld forfiner til perfektion. Og så sælger vi kun direkte til forbrugerne via hjemmesiden og skal derfor ikke betale kommission til en masse ekstra led,” fortæller Rikke og fortsætter:

“Det simple koncept med få, faste produkter på hylderne er også tænkt som en fordel for kunderne. Det er en del af vores ambition – at det skal være nemt at købe ind hos os. Der er ikke noget værre end butikker med alt for mange valgmuligheder. Man ender jo med at gå kold i sit indkøb.”

SE MERE HOS NJORD8

Njord8

Mere end bare skjorter

Selvom business skjorten er fundamentet hos NJORD8, så udnytter de også den enkle tankegang til andre produkter, så du er stærkt dækket ind med god kvalitet til garderoben.

Deres underbukser er for eksempel produceret i økologisk bomuld tilsat en smule elastan, som føles blødt mod huden, mens formen holder hele dagen. Og så findes de kun i sort, så du ikke skal træffe et valg om farven. Det samme gælder deres strømper af 75% økologisk bomuld, 23% polyamid og 2% elastan.

Til gengæld findes undertrøjen fra NJORD8 kun i råhvid med en dyb halsudskæring, så den skjuler sig perfekt under din business skjorte.

Ja, det er simpelt, for beslutningerne er truffet for dig.

SE MERE HOS NJORD8

Njord8