Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi er alle forskellige. På godt og ondt. Og når det kommer til tøj, kan det derfor være svært at finde noget der passer.

Men det er de heldigvis specialister i hos Mond of Copenhagen, der længe har brugt moderne teknologi til at levere skræddersyede jakkesæt med hele moletjavsen, og nu er de klar med Smartfit®, så du kan klikke en velsiddende skjorte hjem til garderoben uden at forlade sofaen.

Ja, det er ret smart, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvordan det fungerer.

SE MERE HOS MOND OF COPENHAGEN

Avanceret teknologi der er let at bruge

Mond of Copenhagen har brugt over 20.000 3D-scanninger og en unik algoritme til at skabe Smartfit®, så der ligger alligevel noget indviklet maskineri bag hele konceptet.

Men bare rolig, det er super let for dig at gå til.

Du skal nemlig bare svare på 6 hurtige spørgsmål, der inkluderer, alder, højde, vægt, din kropsbygning og dine præferencer i forhold til pasform, og så er du simpelthen i gang. På den måde bliver din skjorte nemlig digitalt skræddersyet til netop dig, så du kan smide den i kurven og så ellers bare vente på, at den ankommer i postkassen. Og der er selvfølgelig tilpasningsgaranti, så du får en ny kvit og frit, hvis den mod forventning ikke skulle passe.

Jeps, du behøver ikke engang troppe op i butikken for at få taget mål eller noget som helst.

Her er det ekstra smarte så, at din Smartfit® er gemt hos Mond of Copenhagen – du kan selvfølgelig altid ændre den, hvis der for eksempel kommer lidt ekstra kilo på maven – og så kan du til hver en tid bestille nye skjorter efter behov.

Du er altså sikret en skjorte, der passer perfekt, for Smartfit® er en helt unik måde at matche din krop med tøjet. Så kan det da godt være, at vi alle er forskellige, men hos Mond of Copenhagen kan alle få en skjorte, der er skræddersyet til den enkelte.

Det er faktisk en revolution indenfor herremode.

SE MERE HOS MOND OF COPENHAGEN

Mond of Copenhagen