Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sommeren er på vej, så det er tid til at finde de korte bukser frem. Og hvis du leder efter et par skarpe cargo shorts til at pryde understellet, så kan du faktisk få de originale MOLECULE shorts leveret til dig direkte her fra Danmark.

Yessir, aldrig gå ned på lommer.

Her i artiklen kigger vi nærmere på udvalget hos MOLECULE, og du får først lige en brand-video til at få dig i den rette stemning.

SE MERE HOS MOLECULE

Tidløs mode bliver aldrig umoderne

Det hele startede i 1998 med de originale cargo shorts fra MOLECULE, da en lokal familie fra Bangkok i Thailand kastede sig ud i noget af et eventyr med at producere shorts. Her var første udgave orange, men nu kan du også få dem i grå, sort, olivengrøn og et væld af forskellige camo-sammensætninger. Ja, orange er alligevel ret iøjnefaldende, så det er fedt med et bredt udvalg.

Siden er det så blevet til kæmpe succes, så du nu også kan bestille dem direkte fra den danske webshop LIGE HER.

Den store succes skyldes i høj grad, at der er fokus på bekvemmelighed og praktiske formål fremfor at følge mode-tendenser. Hey, hvis noget aldrig er moderne, kan det heller ikke være umoderne. Til gengæld kan stilen ramme plet hos den enkelte, og du er vel mand nok til selv at bestemme, hvilket kluns, du vil rende rundt i?

Med et par cargo shorts fra MOLECULE får du i hvert fald et par skarpe sommershorts, der samtidig er pokkers behagelige at rende rundt i, mens du også får en række snedige lommer til alt dit grej. Lommer kan man nemlig aldrig få for mange af.

Så er der det der med at finde den rigtige størrelse. Det er jo håndsyet i Thailand, og det giver høj kvalitet, men det betyder samtidig, at hver enkelt model er unik. Så er det heldigt, at MOLECULE har lavet en nem og overskuelig mål størrelsesguide, så du kan få det perfekte fit.

Og hey, de findes også til kvinder og børn.

SE MERE HOS MOLECULE

Molecule Clothing

Meget mere end bare shorts

Selvom det hele startede med de ikoniske cargo shorts, så er der meget mere på programmet hos MOLECULE.

De laver nemlig også knickers og bukser, der egentlig bare er længere versioner af shortsene. Og det er ret fedt, for så er du ikke bare begrænset til sommerens stil, for du kan rende rundt i MOLECULE året rundt. Der er jo alligevel lidt koldere i Danmark end i Thailand.

Der er faktisk ret meget i sortimentet, men fælles for det hele er et design med militær-inspiration og det store udvalg af farver. Du kan for eksempel også få et Multicam-print, der faktisk bruges af det danske Forsvar og forskellige styrker verden over til lands, til vands og i luften. Det er ret blæret.

Materialevalget kommer også fra den militære verden. Du kan nemlig vælge mellem stærkt heavy duty bomuldsstof eller ripstop – der jo også er kendt som faldskærmsstof – og det er sådan noget der holder i mange år.

Det betyder altså, at der er et par MOLECULE til alt fra hverdagsbrug på kontoret til vilde eventyr i det fri.

SE MERE HOS MOLECULE

Fra Thailand til Danmark

Frontmanden for den danske afdeling af MOLECULE er Jess (ham til højre på billedet herunder – ham til venstre er den thailandske ejer, Paiboon), og han drager personligt til Thailand minimum en gang om året for at sikre sig, at alt glider glat med forsyningen. Her sørger han så for at medbringe Gammel Dansk, for det er Paiboons nye yndlingsspiritus.

Der er i øvrigt også rig mulighed for at sparke dæk på fede motorcykler, for Paiboon har en Harley-Davidson shop og sin egen MC-klub, MOLECULE-MC.

Alt tøjet produceres i Thailand, hvorefter Jess importerer det direkte til sit lager i København. På den måde er alt, hvad du køber i den danske shop på lager her i Danmark, så du får levering fra dag til dag uden ventetid, mens du heller ikke skal bekymre dig om told og moms i forbindelse med international shipping.

Det hele findes lokalt og er klar til afsendelse.

Det er da ret lækkert, at du kan bestille de legendariske MOLECULE cargo shorts, knickers og bukser fra Thailand og få dem leveret på dit dørtrin dagen efter.

Så kan vi da lige runde artiklen af med at fortælle, at MOLECULE altid leder efter flere butikker til at forhandle mærket her i Danmark, så hvis du har en webshop eller en fysisk butik, så giv dem en ringer.

SE MERE HOS MOLECULE

Molecule Clothing