Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er alligevel noget af en bombastisk udmelding, men vi har haft den nye Stark-skjorte fra KANTT forbi redaktionen, og den er simpelthen ganske fremragende.

KANTT er i øvrigt et egenudviklet mærke fra den danske tøjkæde NIELSENs, hvor fokus er på at kombinere stil og funktionalitet, og udover den lækre Stark-skjorte laver KANTT også performance-bukser, trøjer, blazere og egentligt alt, hvad en voksen mand behøver i garderoben.

Nå, men hvorfor er det så den ultimative skjorte? Det kigger vi nærmere på her i artiklen.

SE MERE HOS NIELSENS

NIELSENs

Skjorten er overfladebehandlet, så den er pletafvisende. Hvis du spilder, kan du altså ret nemt få rettet op på det.

Høj kvalitet, der ikke tømmer dine lommer

Jeg hader at betale overpris. På den anden side set, så hader jeg også at betale for lidt, så kvaliteten halter.

Her synes jeg, at KANTT giver meget valuta for skillingerne, for jeg har tidligere haft nogle af deres sorte t-shirts, som faktisk føltes meget dyrere end de egentlig var.

Det samme gør sig gældende med Stark-skjorten, for den koster kun 400 kroner, hvilket ikke er specielt meget, og hvis ikke jeg kendte prisen, ville jeg have skudt den til at være meget højere.

Skjorten føles virkelig lækker at have på, og det skyldes nok sammensætningen af 97% bomuld med 3% Lycra Freefit, der giver den lige tilpas med stræk, så den sidder godt til uden at stramme. Den flexer i hvert fald dejligt, når jeg bevæger mig, og det gør den ekstremt behagelig at have på.

Og så er den klassisk at se på.

Kraven er lige tilpas i størrelsen, og der er lange ærmer, mens det hele bare er bundet sammen af høj kvalitet. Det er virkelig sådan en skjorte, der gør det godt til enhver lejlighed.

SE MERE HOS NIELSENS

NIELSENs

Let at stryge og holder hele dagen

Udover den super gode komfort og skarpe stil, har Stark-skjorten faktisk endnu flere esser oppe i ærmet.

Den er nemlig specialudviklet med snedige teknologier, der gør den pletafvisende, antibakteriel og lugtafvisende, og det kan jeg skrive under på, for selv efter en lang dag på kontoret med diverse strabadser, er der ingen tegn på svedlugt eller andre gener.

Jeg har faktisk ikke vasket den, for det er nok med en tur i vores dampskab, og så er den frisk og klar til en ny dag.

Og den står knivskarpt, for skjorten er selvfølgelig strygelet, og det betyder, at den er fri for krøller efter en god damper i skabet. Der er ikke behov for at finde strygejernet frem, og det er meget rart, for jeg hader virkelig at stryge.

Hey, det er der vel ingen, der bryder sig om, men alle elsker en god skjorte, og det er lige præcis, hvad du får med en KANTT Stark.

Den passer i øvrigt perfekt sammen med Performance-bukserne fra KANTT, der giver ekstra bevægelsesfrihed, og dem får du et nærmere kig på i videoen herunder.

Det er fedt med funktionelt tøj, og jeg synes virkelig, at KANTT forener god stil med høj komfort. Endda til priser, der er alt for lave i forhold til kvaliteten.

SE MERE HOS NIELSENS