Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Naturen er et fantastisk sted.

I hvert fald, hvis du er ordentligt klædt på, og det kan du hurtigt blive hos den danske webshop Friluft.dk, for de forhandler en hel stribe lækre outdoor-brands.

Så er det lige meget, om du skal på jagt, camping, vandreture eller bare hygger i haven. De har grejet til at komme væk fra hverdagens stress og nyde kvalitetstiden i det fri.

Her i artiklen kigger vi nærmere på 3 af deres danske mærker, som sørger for, at du får det optimale ud af friluftslivet.

Friluft.dk klæder dig godt på til fede ture i det fri

Northern Hunting

Siden opstarten i 2015 har danske Northern Hunting leveret kvalitet til friluftsmennesker i alle afskygninger. Deres produkter er faktisk så gode, at de selvsikkert smækker en 5-års garanti på det hele.

Det er stærkt.

Det ekstra fede er, at de samtidig fokuserer på at forny den klassiske jagtbeklædning, så det ikke bare er endnu et mærke med den traditionelle stil.

Et eksempel på dette er deres Gorm Jagtskjorte, som du ser på billedet ovenover.

Den giver et friskt pust til den klassiske skovmandssjorte med en ny sammensætning af farver og tern, og samtidig er den forsynet med langhåret fleece, så den isolerer godt på de kolde dage og ventilerer på de varmere af slagsen.

Tilfør så lige en ekstrem slidstyrke og den skarpe stil, og så har du faktisk en skjorte, der gør det lige så godt på jagtturen som til hverdagsbrug.

Hvis du så har brug for noget lidt varmere, er deres Storm Windbreaker en stærk tilføjelse til garderoben.

Den er lavet af uld med en strækbar ADDVENTEX WIND membran, hvilket gør den ideel som mid-layer på kolde vinterdage eller som yderlag på mildere jagtdage. Egentlig bare en fremragende windbreaker uanset om du går på jagt eller ej.

SE HELE UDVALGET AF NORTHERN HUNTNG HER

Friluft.dk klæder dig godt på til fede ture i det fri

Gateway1

Du kan komme langt her i verden med ordentligt fodtøj, og danske Gateway1 er specialister i at forkæle fødderne, når du drager på eventyr i naturen.

De laver både gummistøvler og vandrestøvler, der alle er læsset med moderne teknologi til at sørge for komfort fra øverste hylde.

Det fremgår tydeligt af deres Walking Boot, som du ser på billedet herunder.

Vandrestøvlerne er opbygget med en overdel af 2 mm full grain læder, som sagtens kan holde på varmen selv ved 5 graders frost, mens de samtidig er 100% vandafvisende.

Og så er de rare at have på takket være en G1 Memory Fit beklædning, som tilpasser sig din fod. Her hjælper flekszonen i hælen også med at give fodleddet ekstra bevægelighed, så komforten bare er helt i top.

Det er virkelig en luksus-vandrestøvle.

SE HELE UDVALGET AF GATEWAY1 HER

Friluft.dk klæder dig godt på til fede ture i det fri

Deerhunter

Vi slutter med det hæderkronede danske brand Deerhunter, som siden 1985 har leveret kvalitet til udendørsfolket og i 2009 blev anerkendt som Kongelig Hofleverandør.

De laver faktisk alt fra andekald til undertøj, jakker og hovedbeklædning, som er baseret på deres omfattende erfaring og udstyret med de nyeste teknologier.

Et godt eksempel på dette er deres Rogaland Strik med lynlås hals, hvor du får virkelig meget kvalitet for skillingerne.

Den klassiske strik fås i 3 farver, og det afslappede look er lige så skarpt i terrænet som til hygge derhjemme, og den gør sig også godt som lag-på-lag i det kolde vintervejr. Det er virkelig en allround-strik, der klarer det hele med god stil.

SE HELE UDVALGET AF DEERHUNTER HER

Friluft.dk klæder dig godt på til fede ture i det fri