Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

God stil kommer helt an på den enkelte, men hvis du er til skarpe jakkesæt med hele moletjavsen af tilbehør, så er Deerest det helt rigtige sted.

Både i deres webshop og i deres butik på Esplanaden i København, hvor du får god gammeldags service i en hyggelig atmosfære. Hey, der er ikke noget hovskisnovski over at være velklædt.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor Deerest er et fedt sted for din garderobe.

SE MERE HOS DEEREST HER

Deerest er din genvej til god stil

Egne varer direkte fra Italien

Missionen hos Deerest er at klæde dig på med den bedste kvalitet uden at tømme dine lommer.

De handler selv deres metervarer i Italien direkte fra væveriet, så de selv er i stand til at styre processen fra start til slut. Det er smart, fordi de så kan garantere lækre varer, mens det desuden er med til at holde prisen nede.

Hvordan?

Fordi det fjerner besværlige og fordyrende mellemled.

Det betyder altså, at det aldrig har være lettere at blive skarpt klædt på i lækre italienske metervarer, og priserne bliver ikke holdt kunstigt oppe. Derfor er prisen hos Deerest simpelthen, hvad den er – uden rabatter, udsalg, Black Friday eller andre pris-gimmicks.

Det er jo i sig selv god stil.

SE MERE HOS DEEREST HER

Deerest er din genvej til god stil

Hjælper dig sikkert i mål

Hos Deerest er de specialister i jakkesæt med alt hvad der hører til. Men det er ikke sådan, at de dikterer, hvad du skal rende rundt i af tøj.

Deres butik på Esplanaden i København er uhøjtidelig og fyldt med hygge. Du kan bare komme forbi uden at bestille tid, og allerede når du træder ind ad døren, føler du dig velkommen og i kompetent selskab. De er oprigtigt interesserede i at give dig en god oplevelse og et smil på læben, når du forlader butikken.

Derfor guider de dig i den rigtige retning, for du skal bare fortælle dem, hvad du godt kan lide, og så tager de dig sikkert i hånden. Både når det gælder stilen med snit, farver og mønstre, men også når det kommer til størrelse, for deres skrædder justerer selvfølgelig tøjet, så din ekvipering passer perfekt.

Og det hele foregår med klasse-service, der er fuldstændig nede på jorden.

SE MERE HOS DEEREST HER

Deerest er din genvej til god stil

Tag gutterne med og få en god oplevelse

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at troppe op på Esplanaden i København på egen hånd. Deerest skal nok sørge for at få dig skarpt kørende.

Det samme gælder, hvis du skal til bryllup, på herretur eller bare vil samle vennerne om en fed oplevelse, hvor I rigtigt kan blive forkælet.

Deerest er klar med en kop kvali-kaffe, og de tager sig tid til at tage sig af jer. Så er det lige meget, om du er garvet jakkesæt-mand eller lige dypper tæerne i disciplinen.

Deerest sætter en ære i at hjælpe dig. Og det er de dygtige til.

SE MERE HOS DEEREST HER

Deerest er din genvej til god stil