Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Her i Danmark er vi eksperter i minimalisme og god stil. Du finder begge dele hos Care of Carl, og nu udvider de sortimentet med New Nordics, som består af brands med rødder i København.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de to nye mærker Sunflower og VINNY's, og du får først lige en video med overblikket.

Sunflower – det danske kometbrand

Da det danske tøjmærke Sunflower så dagens lys i 2018 var det nærmest med øjeblikkelig succes. Og det skyldes faktisk, at Sunflower koncentrerer sig om det langsommelige, så der hverken er fokus på at blive smart i en fart eller tilpasse sig de trends, der alligevel skifter konstant.

Det passer lige ind i tankegangen hos Care of Carl og derfor er brandet en del af deres New Nordics udvalg.

Kollektionerne hos Sunflower er designet af et kollektiv i København, der nyfortolker klassiske styles og tilfører perfekt pasform og høj kvalitet for at give dig tøj, som holder i mange år. Det bliver nemlig ikke umoderne, og det er ikke til at slide op.

Det er ret fedt, for så behøver du ikke kaste penge efter nyt tøj hele tiden, og med alt fra bukser til t-shirts og jakker i sortimentet er du godt dækket ind.

Se hele udvalget af Sunflower ved at trykke her

Care of Carl lancerer New Nordics med fremtidens klassikere

VINNY's – skræddersyede loafers af høj kvalitet

Ja, du behøver hverken være Sonny eller Rico fra “Miami Vice” for at sporte et par loafers.

Det beviser danske VINNY's med deres lækre udbud af loafers, som alle er håndlavede i Portugal og udstyret med et klassisk design, som aldrig bliver umoderne. Det er tidløst.

Mærket er faktisk startet af modeiværksætteren Virgil Nicholas, der kender branchen ind og ud, og filosofien bag opsummeres med et citat:

“Do good, have fun and the money will come.”

Yessir, det er gode, gamle Richard Branson der engang har sagt det, og det er jo gået meget godt for ham.

Det samme gør sig gældende for VINNY's, for deres loafers er allerede yderst populære.

Se hele udvalget af VINNY's ved at trykke her

Care of Carl lancerer New Nordics med fremtidens klassikere

Skal du bruge hjælp til at vælge tøj?

Moden skifter hele tiden, så det er altså ret svært at følge med. Der er dog nogle ting, der aldrig går af mode, og dem finder du masser af hos Care of Carl.

Du skal jo bare finde din egen stil og så køre med den, og så kan du altid opdatere undervejs. Det hjælper Care of Carls stilrådgiver dig med. Først udfylder du deres onlineformular med en række spørgsmål om dit budget, behov og præferencer, og så bliver du kontaktet og præsenteret for forslag til dit nye tøj.

Det er uformelt og virkelig enkelt, og så skal du heller ikke slæbe dig ud i en fysisk butik.

Se mere om stilrådgiveren ved at trykke her

Care of Carl lancerer New Nordics med fremtidens klassikere