Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Du kender det. Det er ikke længe siden, du afsluttede tisseturen, og nu er der så lige et par ekstra dråber, som finder vej til underbukserne – selvom du altså troede, du var helt tømt.

Bare rolig, det er helt normalt. Faktisk klager helt op til 60% af mænd over gener ved, at den sidste dråbe lander i underbukserne og endda ender som en pinlig plet på selve bukserne. Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg selv døjer med netop dette problem.

Heldigvis er løsningen lige så enkel, som den er genial, for danske Basic+Ally har opfundet et par boxershorts, der kombinerer lækker kvalitet med en snedig teknologi til at holde dråberne inde.

Det er ret genialt, og vi har selv testet dem gennem en længere periode på Mandesager-redaktionen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye Basic+Ally boxershorts, der virkelig er en pissegod idé.

SE MERE HOS BASICANDALLY

BasicAndAlly

Hemmeligheden er den skjulte membran

Din penis er dårligt designet. Ja, det er faktisk ikke bare din, men alle mænds. Dit urinvejsrør er nemlig ikke i stand til at trække sig sammen, så det i virkeligheden bare er en haveslange, og her er problemet jo så, at når du slukker for hanen, så er der stadig lidt vand tilbage i slangen.

Og det vand kommer så ud på et senere tidspunkt.

Det betyder altså, at lige meget hvor vildt og voldsomt, du ryster pjorten, så vil der som regel komme minimum et par dråber, når du glad og tilfreds har forladt toilettet.

Løsningen er den specialudviklede membran fra Basic+Ally kaldet “Gravity Membrane”. Den er syet ind i deres boxershorts, og den er tyndere end papir, så du slet ikke lægger mærke til, at den er der. Ja, det er også blind-testet på damerne, der ikke kan mærke forskel.

Membranen har taget to år at udvikle og teste, og resultatet er altså et stærkt panser, som sørger for, at de uønskede dråber ikke siver ud til dine bukser med en pinlig plet til følge. Og det virker præcis, som det skal. Her på redaktionen er der stor begejstring for konceptet. Jeg er faktisk ret imponeret over, hvor lækkert den smarte teknologi er integreret og hvor effektivt det er.

Jeps, der er ingen pinlige situationer efter toiletbesøgene, og allerede efter få dage er det faktisk slet ikke noget, du overhovedet spekulerer over længere. Jeg gør i hvert fald ikke.

SE MERE HOS BASICANDALLY

BasicAndAlly

Fundamentet er fremragende underbukser

Nu hjælper det jo ikke noget, at du slipper for pinlige pletter, hvis du så er tvunget til at rende rundt i et par ubehagelige underbukser.

Med Basic+Ally får du det hele, for deres boxershorts er lavet af lækkert bambus, der både er antibakterielt, bæredygtigt produceret i Portugal og simpelthen bare pokkers blødt. Så er det også temperaturregulerende, hvilket er meget lækkert i underetagen, der jo godt kan blive lidt varm.

Jeps, bambus er et fantastisk materiale til tøj. Her er det så bare ekstra komfortabelt, at designet er næsten uden syninger, mens de sædvanlige oplysninger på en carelabel – som du alligevel klipper af – er printet direkte i materialet, så der ikke er noget der gnaver, og du får altså et par underbukser, der er behagelige at have på hele dagen.

Det er altså fantastiske underbukser helt i sig selv, og så er det jo bare helt genialt med den snedige membran, der løser et lille, men kæmpestort problem hos os mænd.

SE MERE HOS BASICANDALLY

BasicAndAlly