Ja, af bambus. Det er et stykke tid siden, vi her på redaktionen fik øjnene op for, at bambus er et fremragende materiale til tøj, der slår bomuld på samtlige parametre. Og hos Bambuni finder du et bredt udvalg af strømper, underbukser, t-shirts og tanktops, som er lavet af den bedste bambus-kvalitet, der alligevel ikke tømmer dine lommer.

Bambuni er faktisk danmarks største webshop indenfor bambustøj til både mænd og kvinder, så de ved, hvad det handler om.

SE HELE UDVALGET HOS BAMBUNI.DK

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor bambus er så genialt et materiale til tøj.

Bambuni

Bløde strømper, der forkæler fødderne

Når du først har prøvet et par strømper af bambus, går du ikke tilbage til de gamle af bomuld.

Hos Bambuni har de klassiske sorte strømper, mens du også kan få ankelstrømper og footies. Fælles for dem alle er, at de selvfølgelig er lavet af bambus og dermed udnytter de særlige egenskaber fra materialet.

Det betyder, at strømperne er åndbare, temperaturregulerende, antibakterielle og svedtransporterende. Ja, i praksis er det sublime egenskaber, hvis du for eksempel døjer med svedige og lugtende fødder, for selv efter en hel dag, er der stadig friske fødder.

Som en ekstra bonus får komforten desuden et skub i den rigtige retning, fordi Bambunis bambusstrømper er sømløse og håndhæklet ved tæerne, så du slipper for irriterede tæer. I nogle dele af Danmark vil man sige, at der ikke er noget der skaver.

SE UDVALGET AF STRØMPER HOS BAMBUNI HER

Bambuni

Overlækre underbukser og T-shirts

De særlige egenskaber ved tøj lavet af bambus gør materialet specielt egnet til brug i tøj, som har direkte kontakt til huden. Derfor er det helt genialt til underbukser og T-shirts.

Det er virkelig noget, man mærker med et par bambusunderbukser. Allerede første gang du hopper i underbukserne fra Bambuni mærker du en tydelig forskel på dem og dine gamle bomuldsunderbukser. Det føles nærmest som slet ikke at have noget på, mens det alligevel holder sagerne på plads, og blødheden er bare på et helt andet niveau.

Det samme gør sig gældende for Bambunis T-shirts og kombinationen af at rende rundt i strømper, underbukser og T-shirts af bambus holder dig frisk hele dagen. Så kan det da godt være, at armhulerne og understellet sveder godt igennem, men det svedtransporterede og åndbare materiale holder lugtgenerne på et minimum, så du ikke render rundt og føler dig lidt rådden.

Din samvittighed er også ren. I forhold til bomuld, så kræver bambus langt mindre vand at producere, så det ikke belaster klimaet i samme grad, og bambus absorberer endda mere CO2 per kvadratmeter i sin levetid end et træ.

Hos Bambuni sætter de en ære i at producere bæredygtigt og miljøvenligt tøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bambus løser begge dele.

SE HELE UDVALGET HOS BAMBUNI

Bambuni