Man siger jo, at klæder skaber folk. Så kan det da godt være, at det nok er fornuftigt at dukke op i et jakkesæt, hvis du arbejder i Nationalbanken, men i de fleste andre virksomheder er en god arbejds t-shirt lige præcis det rigtige valg, hvis du vil fremstå både præsentabel og afslappet på en professionel facon.

Det betyder selvfølgelig, at alt dit arbejdstøj fra sko til t-shirt gerne skal spille – også hvis du for eksempel render rundt udendørs i arbejdsshorts med værktøj i hånden og forsøger at bygge et eller andet – for du sender bare et signal om, at du har styr på det hele, når dit tøj spiller. Også sikkerheden, og det er vigtigt. Det ved de alt om hos engelbert strauss, der siden 1948 har forsynet flittige folk med arbejdstøj, og deres fokus er på høj kvalitet til både private og virksomheder.

Kæmpe udvalg til lave priser

engelbert strauss forhandler alt fra arbejdsbukser til strømper, undertøj og et kæmpe udvalg på hele 40 forskellige arbejds t-shirts, som desuden findes i et væld af farver. Det betyder, at du som arbejdsmand altid kan finde, hvad du behøver, og der er selvfølge både vintertøj, sommertøj og alt derimellem.

Her er det smarte så, at det ikke kun er t-shirts, som du kan bruge på arbejde. Deres billigste bomulds t-shirt koster for eksempel kun 100 kroner, og den er ensfarvet i 32 forskellige farver, så du faktisk kan gå en hel måned i træk uden at have den samme farve på. Hvis du altså vil, men muligheden er der. Og det er da svært lige at komme i tanke om en situation, hvor en ensfarvet t-shirt ikke ville fungere. På arbejde er den fin, og du kan bruge den til alle dine eventyr i hverdagen, når du har fri.

Det er så bare ekstra genialt, at du faktisk kan købe tøjet gennem din arbejdsgiver som et skattefrit arbejdsgode og dermed spare endnu mere. Det kan du læse mere om LIGE HER.

Specialister i kvalitet siden 1948

Det hele startede i den tyske by Biebergemünd ved Frankfurt am Main i 1948, da grundlæggeren Engelbert Strauss – ja, selvfølgelig hedder han det – begyndte at producere og sælge handsker.

I dag er det så tredje og fjerde generation af Strauss’er, som fører virksomheden engelbert strauss videre, og de har for eksempel modtaget prisen for mest populære familievirksomhed i Tyskland hele to gange. Det er fedt at der er noget historie med i en virksomhed, og så er det jo selvfølgelig også vigtigt, at de fortsætter med at producere stærkt arbejdstøj, der kan holde til det hårde liv.

For ja, klæder skaber folk, og en god arbejds t-shirt kommer du altså langt med her i livet.


Se andre seje sager om: