Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Et bælte er vel bare et bælte? Det troede jeg også.

Men sådan er det overhovedet ikke, og det har Frederik Gammelgaard og Mathias Gram bevist med deres Nordform-bælter, som får gammeldags bælter til at se…. Tjah, gammeldags ud.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den smarte teknologi, som gør Nordform til det perfekte bælte.

Nordform

Unikt design med flere fordele

Frederik og Mathias fik idéen til Nordform-bæltet, da de selv var trætte af at betale en formue for dyre mærker, som gik i stykker efter kort tid.

Efter et års udvikling og kvalitetstests var de klar med løsningen.

Det unikke ved deres koncept er, at der ikke er nogen huller. I stedet er det såkaldte  Nordform-trackspor syet ind på bagsiden af remmen, og så kan du justere bæltet ved hjælp af en magnetlås og små tænder i enden af remmen.

Nordform

Det giver flere fordele.

For det første, er det muligt at justere bæltet med intervaller på 5 millimeter, hvilket er langt mere præcist end et konventionelt bælte.

Så kan du altid sørge for, at bæltet sidder optimalt. Der er jo alligevel lidt forskel på, om du lige har spist eller er sulten, og så svinger vægten jo også lidt frem og tilbage.

Så er der holdbarheden. Designet minimerer sliddet, fordi der netop ikke er huller i remmen, som udsættes for et hårdt pres ved normalt brug. Nordform bruger desuden full grain læderremme og canvasremme af højeste kvalitet, som sagtens kan holde til et hårdt liv.

Det betyder i bund og grund, at det meget vel kan være det sidste bælte, du nogensinde kommer til at købe, for det holder en menneskealder.

SE MERE HOS NORDFORM HER

Nordform

Skræddersyet til dig

Du kender det sikkert. Der er hurtigt bøvl med et nyt bælte, for er det den rigtige længde eller skal du til at lave et nyt hul, fordi det ikke lige passer?

Det slipper du for med Nordform.

Alle deres bælter er 135 centimeter, når du modtager det, og det er mere end rigeligt til selv de største mandfolk.

Her skal du selv klippe remmen til, så den passer perfekt, og det er lige ud ad landevejen, som du selv kan se i videoen herunder.

Når du lægger det snedige design sammen med materialer af højeste kvalitet, har du altså et bælte der ikke sådan lige går i stykker.

Det er fedt, at to danske gutter med opsmøgede ærmer og masser af gåpåmod kan udfordre de etablerede spillere på markedet.

Resultatet er Nordform, og det virker bare.