Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Julen er lige om hjørnet, og hvad giver man så manden, der troede han havde alt?

Jo, hvis han er til eventyr i det fri, er danske Superstainable leveringsdygtige i jakker, der får ham sikkert gennem det vildeste vejr. Endda med ekstrem komfort og god stil.

Så er det bare en ekstra bonus, at alle deres produkter har opnået de højeste certificeringer for økologi og genanvendelse, så du kan være helt sikker på, at tøjet er så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Hey, hvis du nyder naturen, skal du selvfølgelig også passe godt på den.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor en jakke fra Superstainable er den perfekte gave til udendørsmanden.

Du kan også se hele deres udvalg LIGE HER.

Superstainable

Optimeret til ture i naturen

Når først du er langt ude i vildmarken, nytter det jo ikke noget, at der ikke er styr på tøjet. Derfor udvikler Superstainable deres sortiment med erfaringer fra vildmarkslivet, så du er sikker på, at der er tænkt over selv den mindste detalje.

Deres Elburg Shell Jacket er et meget godt bevis på dette.

Jakken er lavet af 100% genanvendt polyester, og den er både vandafvisende, åndbar, vindtæt og isolerende, hvilket jo alle er vigtige kvaliteter, når vejret begynder at blive krads. Her er der så smarte detaljer, som skjulte syninger, tre lommer med vandtætte lynlåse, to inderlommer og mulighed for ventilation via lynlåse på underarmene.

Det er altså en jakke, der sørger for at holde dig tør og varm på vandreture, camping eller bare i de daglige pendlerture.

Og hvis det skal være virkelig vildt, så har Elburg jakken også et indbygget Recco Outdoor Rescue redningssystem, som betyder, at Reccos helikoptere kan finde dig, hvis du kommer i problemer på dine vandreture i bjergene eller ved kysten.

Ja, det er godt tænkt.

SE MERE HOS SUPERSTAINABLE

Superstainable

Godt klædt på fra top til tå

Jakkerne fra Superstainable er virkelig kræs til udendørsmanden, men de har faktisk et komplet sortiment til at klæde ham godt på.

De har alt fra huer til t-shirts, strikketrøjer og endda også tasker, og fællesnævneren er god kvalitet til udelivet, mens du får lækre materialer som genbrugt polyester, Merinould og organisk bomuld. Det giver produkter, som er perfekte til at holde dig godt kørende, og det gælder i mange år.

Egentlig også bare, hvis du skal bruge noget varm beklædning til vinteren, for deres Agger Beanie af 100% Merinould er for eksempel bare en lækker hue. Og nej, den klør ikke.

SE MERE HOS SUPERSTAINABLE

Superstainable

Bæredygtighed er vejen frem

CO2-neutral, bæredygtig, klimavenlig, miljøvenlig.

Det er sikkert begreber, du hører pænt ofte, når det kommer til tøj.  Her er det så vigtigt, at påstandene bakkes op med beviser, og det sker via officielle certificeringer.

Dem har de masser af hos Superstainable, for de har certificeringer indenfor de højeste standarder.

Alle deres genanvendte varer er for eksempel certificeret GRS (Global Recycled Standard), mens deres økologiske varer er certificeret GOTS (Global Organic Textile Standard). Det er kvalitetsstempler for, at der er gjort alt for at opnå den højest mulige miljøvenlighed, hvor det er muligt at spore produkterne gennem værdikæden.

Her leverer de så også en gennemsigtig forsyningskæde, så du for eksempel kan bruge deres Transparenthedskort til at få det fulde overblik over, hvor deres Elburg og Wavecrest jakker kommer fra.