Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Alle ved det, ingen taler om det. Men derfor er det stadig et kæmpe problem, som helt op til 60% af mænd kæmper med.

At den sidste dråbe efter et toiletbesøg ender i underbukserne og kan give en pinlig plet på selve bukserne.

Men det tisse-tabu gør danske Basic+Ally op med, for de har designet og produceret et par boxershorts, der egentlig er fremragende nok i sig selv, men desuden er forsynet med smart teknologi til at undgå pinlige pletter.

SE MERE HOS BASIC+ALLY

Basic+Ally

Kendt fra “Løvens Hule”

Ja, det er rigtigt, du kender måske Basic+Ally fra TV-programmet “Løvens Hule”, hvor de tilbage i februar i år stod ansigt til ansigt med løverne og virkelig fik muligheden for at bryde tisse-tabuet på den store scene.

Og selvom det ikke blev til en investering, var det stadig en kæmpe succes for Basic+Ally, fordi de fik udbredt budskabet til de danske mænd. Her var responsen fra kunderne super god, men en del undrede sig over, hvorfor ingen af investorerne bed på krogen.

“Da vi optog programmet, havde vi kun været i luften nogle uger, så vi forstod jo godt, at løverne reagerede på vores værdiansættelse. Men vi troede på vores særlige produkt, og på vores virksomheds potentiale og set-up. Det har heldigvis ikke ændret sig – tværtimod,” siger Henrik Berg.

Det har så vist sig at være rigtigt, for Basic+Ally har kæmpe succes i dag og har allerede planer om at indtage det store udland. I første omgang udvider de snart sortimentet med flere modeller og farver. Selvom man jo aldrig går galt i byen med sort, skader det jo ikke med lidt mere spræl i underetagen.

Boxershortsene er stadig lige fantastiske uanset hvilken farve, du springer på.

SE MERE HOS BASIC+ALLY

Basic+Ally

De danske mænd er vilde med boxershortsene

Når så mange kæmper med problemet, så er det altså ikke bare en dråbe i havet. Det er helt konkret en dråbe i underbukserne, og det rammer langt de fleste af os.

Her løser de smarte underbukser fra Basic+Ally problemet så effektivt, at 95% af anmeldelserne på Trustpilot lander på 5 ud af 5 stjerner, hvilket er vildt imponerende og bare et bevis på, at kunderne elsker produktet.

“Det gør os utroligt glade og stolte, når en ung mand skriver, at han nu har én bekymring mindre, eller når vi hører fra en af de mange mænd, som døjer med prostata-problemer, og som fortæller, at Basic+Allys boxershorts har ændret deres hverdag og mindsket deres besvær,” siger Henrik Berg, der er stifter og medejer af Basic+Ally.

Det er ret fedt, og derfor er navnet også meget passende. Basic+Ally betyder nemlig, at de laver basisvarer og er din allierede.

SE MERE HOS BASIC+ALLY

Basic+Ally

Du er simpelthen forkert bygget

Undskyld, men sådan er det nu engang.

Designet af os mænd er nemlig ikke helt optimalt, for vores urinrør er ikke i stand til at trække sig sammen, mens der heller ikke er nogen lukkemekanisme yderst i urinrøret. Det betyder i praksis, at der som regel vil være minimum et par dråber tilbage, selvom du dupper og ryster din bedste ven som en gal.

Og de dråber ender altså i underbukserne.

“Der findes masser af jokes om problemet med den sidste dråbe, som uanset rysten og dansen altid lander i bukserne, men vi taler ikke om, hvad det skyldes, og det er så tabubelagt, at ingen har prøvet at løse det,” siger Henrik Berg

Altså før nu, for Basic+Ally har udstyret deres boxershorts med en specialudviklet membran kaldet “Gravity Membrane”. Det har taget to år at udvikle løsningen, og membranen er syet direkte ind i skridtet på boxershortsene, hvor den blokerer væske, mens den samtidig er åndbar, så understellet får optimale betingelser.

Og så er det bare lækre underbukser lavet af bambus, der er bæredygtigt produceret i Portugal og både er blødt, antibakterielt, temperaturregulerende og næsten uden syninger, så komforten er helt i top. Så er det bare en ekstra bonus, at der er en bred elastik i livet, så de sidder helt perfekt.

SE MERE HOS BASIC+ALLY

Basic+Ally