Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er svært ikke at blive imponeret af danske Shaping New Tomorrow, som på ganske få år har oplevet eksplosiv vækst. Både her i Danmark og i det store udland.

De har også fået opbygget et solidt fundament af fans, der er vilde med deres ekstremt behagelige og samtidig skarpe tøj.

Nu går Shaping New Tomorrow så all in på Black Friday. Nærmere bestemt Black Week, for det varer en hel uge.

De har nemlig netop lanceret årets kampagne, hvor du kan snuppe friske tilbud hver dag, og med besparelser på op til 60%, 100 dages gratis returnering og fri levering har den perfekte mulighed for at fylde garderobeskabet med deres geniale tøj.

SE DE GODE TILBUD HOS SHAPING NEW TOMORROW

De muligheder kigger vi nærmere på her i artiklen.

SNT Black Friday

Kæmpe kvalitet til lave priser

Selvom det generelle prisniveau hos Shaping New Tomorrow er virkelig fair, så får den lige et ekstra nøk nedad for trængte budgetter i forbindelse med Black Week.

Det er ret fedt, for du får i forvejen mega høj kvalitet for skillingerne, og nu er det bare endnu bedre. Fra 22. november kan du nemlig spare op til 60% på hele sortimentet – inklusiv deres udvalgte favoritter, så du virkelig har noget at vælge imellem.

Lige meget, hvad du springer på, får du det perfekte miks mellem komfort og god stil, der jo er Shaping New Tomorrows varemærke, og det er fedt, at god stil slet ikke behøver være ubehageligt. Tværtimod, for her får du det bedste fra begge verdener.

Så hvis du er på jagt efter nyt tøj, er det her jo en oplagt chance til at få mere for pengene. Der er friske tilbud hver dag, og du sparer op til 60%, mens du også får 100 dages gratis returnering og fri levering.

Ja, det er god stil.

SE DE GODE TILBUD HOS SHAPING NEW TOMORROW

SNT Black Friday