Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Længe før Hugh Hefner lancerede sit magasin med afklædte damer, havde ordet Playboy allerede opnået ikonstatus som det fineste fodtøj til gentlemen. Faktisk begyndte The Original Playboy deres historie helt tilbage i 1936, mens magasinet først så dagens lys i 1953.

De originale Playboy sko blev fremstillet af den engelske skomager Hutton i Northampton, og de blev hurtigt populære, fordi flere prominente navne i Hollywood brugte dem. En af disse var selveste Steve McQueen, der svor til de originale Playboy Chukka støvler i 1950’erne helt op til sin alt for tidlige død som 50-årig i 1980.

Og hvis “The King Of Cool” var vilde med dem, så er det noget af et kvalitetsstempel.

Nu kan du selv opleve noget af den kølige McQueen-stil, for Playboy Footwear hylder nemlig legenden med en lancering af den oprindelige Chukka støvle, mens de også er klar med en limited edition Steve McQueen kollektion.

De originale Playboy sko lancerer limited edition af Steve McQueens legendariske støvler

Komplicerede støvler – simpel stil

God stil går aldrig af mode, og det er både Steve McQueen og Playboy Footwear glimrende beviser på.

Det samme gælder god kvalitet. Da Playboy startede med at producere sko tilbage i 1936 var der fuld fokus på det gode håndværk. På dette tidspunkt var Northampton i England det område, hvor den største koncentration af de bedste skomagere i verden fandtes, og det er lige præcis denne ekspertise, skomageren Hutton brugte til at fremstille skoene.

Den oprindelige fremstillingsproces inkluderer mere end 200 manuelle processor, og disse er bibeholdt den dag i dag, hvilket gør fodtøjet fra Playboy til nogle af de mest komplicerede sko at fremstille.

Det betyder altså, at du kan iføre dig et par spritnye sko af højeste kvalitet bygget på stolte skomagerfærdigheder, og det er alligevel noget af en arv at stå på skuldrene af. At skoene så ser enkle ud er jo bare en del af hele hemmeligheden.

SE MERE HOS PLAYBOY FOOTWEAR HER

De originale Playboy sko lancerer limited edition af Steve McQueens legendariske støvler

Få Steve McQueens gode stil

Nu var Steve McQueen jo stor fan af Playboys originale Chukka støvler, og det er lige præcis disse der lige er blevet lanceret. Og det er ikke bare et PR-stunt. Når du tager et par nye Chukka støvler på fra Playboy Footwear, er det præcis samme kvalitet og design, som Steve McQueen rendte rundt i, når han førte sig frem i de gamle dage.

Jeg synes, det er mega fedt med den autentiske stil, som egentlig er tidsløs. Og du kan få det originale look enten som støvler eller sko. Lige meget hvad, så oser det bare af klasse.

SE MERE HOS PLAYBOY FOOTWEAR HER

De originale Playboy sko lancerer limited edition af Steve McQueens legendariske støvler