Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det går sådan OK, hvis man skal sige det på Nordjysk, hvor ERRANT slår deres folder.

Oversat til dansk, går det knaldhamrende mega godt for sneakerbrandet, der siden investeringen fra Christian Arnstedt i Løvens Hule har mangedoblet omsætningen.

Den enorme succes skyldes ikke mindst, at ERRANT er i stand til at forene kompromisløs kvalitet, klassisk stil og sublim pasform med fair priser, fordi de sælger direkte til forbrugeren uden fordyrende mellemled.

“Vi har haft super travlt det sidste halve år, og vi har haft svært ved at følge med den store efterspørgsel, der har været siden vi var med i Løvens Hule. Men den succes, vi oplever, kommer ikke af sig selv, og det har krævet hårdt arbejde at komme hertil,” siger stifterne af ERRANT.

Og nu er de klar med nye modeller, som inkluderer fokus på bæredygtighed og ekstra høj kvalitet, mens der også er blevet plads til et øl-samarbejde og produkter, som faktisk ikke er til fødderne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye lækkerier fra ERRANT.

SE MERE HOS ERRANT

Danske ERRANT buldrer derudaf med nye sneakers og ekstra lir

Fuld gennemsigtighed

Da de tre stiftere Christian, Mads og Rasmus kastede sig ud i ERRANT-eventyret tilbage i 2020 var drømmen at skabe mere end bare et sneakerbrand. De ville skabe en følelse.

Og det er vildt, hvor langt de er kommet på den rejse her allerede efter et par år.

Et af de store skridt på vejen tager de nu med lanceringen af den nye Essential Sneaker X SPOOR.

“Vi er super stolte over at kunne præsentere vores samarbejde med SPOOR, da vi med dette samarbejdet kan sikre 100% gennemsigtighed for vores kunder. Vi kan spore læderet hele vejen tilbage til det enkelte kvæg. Den fulde indsigt giver os dokumentation for oprindelsesland, ansvarlighed, god dyrevelfærd, minimal transport, produktionsdokumentation og høj kvalitet. Det er endnu et skridt mod at lave den bedst mulige sneaker, som vi overhovedet kan,” udtaler ERRANT.

Den nye sneaker bygger videre på succesen fra deres originale Classy-model. Det betyder dansk premium læder til overdelen og naturgummi af højeste kvalitet til ydersålen,  som sikrer lang holdbarhed, mens du også får helt ekstraordinær komfort – tro mig, jeg render selv rundt i et par ERRANT-sneakers, og de sidder bare perfekt på mine ellers ret brede fødder.

Med SPOOR-samarbejdet er ERRANT med til at sætte nye standarder indenfor branchen, da de er blandt de første til at tilbyde denne gennemsigtighed for deres kunder i forhold til læderets ophav. Det giver pokkers god mening for forbrugeren i forhold til at få tryghed omkring ansvarlig produktion, dyrevelfærd og kvalitet.

Det er et ret fedt skridt i den rigtige retning, og det er bare god stil fra ERRANT.

SE MERE HOS ERRANT

 Danske ERRANT buldrer derudaf med nye sneakers og ekstra lir

ERRANT x Anarkist

Nu husker du nok, at der var noget med et øl-samarbejde i indledningen af artiklen.

Udover samarbejdet med SPOOR, har ERRANT nemlig også lanceret en specialversion af deres Essential Sneaker i samarbejde med bryggeriet Anarkist. Dem kender du sikkert fra deres lækre øl med farverige etiketter, som smager ganske fremragende. Altså øllene ikke etiketterne.

Og det grafiske element fra øllene går selvfølgelig igen i skoene, så du får et virkelig sprødt design, der skiller sig ud fra mængden på den fede måde. Selvom et par hvide eller sorte sneakers altid holder maks, så skal der også være plads til mere spræl på fødderne.

Det er der åbenbart mange, der mener, for ERRANT x Anarkist blev lanceret d. 11/8 i et begrænset oplag, og de blev udsolgt samme dag. Ja, det er ret vildt, men det er også ret imponerende, at et kun to år gammelt sneakerbrand kan banke igennem på så overbevisende vis.

“Det er enormt stort for os, at vi har kunne lave dette collab med Anarkist, som jo er et virkelig anerkendt brand. Vi har altid været forelsket i deres grafiske udtryk, og det er kæmpestort, at vi sammen med dem har været i stand til at forene det på vores sneakers. Det er et resultat, vi er virkelig stolte af og endnu mere betyder det, at de sneakers er revet væk nærmest før de er sat til salg,” siger ERRANT.

Den store popularitet er så også med til at bane vejen for flere kreative tiltag, og du kan stadig snuppe en af de speciallavede t-shirts eller tote bags lavet i samarbejde med Anarkist.

Men hov, hvad er det nu for noget? Laver ERRANT også andre ting end sneakers?

Ja, det gør de, og det kigger vi nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS ERRANT

Danske Errant buldrer derudaf med nye sneakers og ekstra lir

Et sneakerbrand med plads til det hele

Så er vi tilbage til den oprindelige drøm med ERRANT, som stifterne Christian, Mads og Rasmus alle deler: At være mere end bare et sneakerbrand.

ERRANT er stadig et sneakerbrand, og det primære fokus vil altid være på at skabe komfortable og skarpe sko af højeste kvalitet. Det vil de fortsætte med, men der er også plads til at favne bredere.

Derfor er de nu også klar med t-shirts, hoodies og strømper, mens du kan krydre ansigtet med et par ERRANT-solbriller, og du kan se alt tilbehøret LIGE HER. Her går det stilrene design igen, så der er en rød tråd i hele designfilosofien, og det giver jo faktisk god mening, for god stil er mere end bare dine sneakers.

“Det er vigtigt for os, at vi først og fremmest forbliver et sneakerbrand. Det er og vil altid være vores DNA. Men det betyder ikke, at vi ikke kan introducere andre produkter på markedet, som vi har gjort med eksempelvis t-shirts og hoodies. Det er vigtigt, at det er noget, vores målgruppe kan se sig selv i, og så skal produkterne selvfølgelig opretholde samme høje kvalitet, som vi har i vores sneakers,” siger ERRANT.

De laver i forvejen noget af det mest stilede, du kan smide på fødderne – nu viser ERRANT bare endnu mere overskud.

SE MERE HOS ERRANT

Danske Errant buldrer derudaf med nye sneakers og ekstra lir


Se andre seje sager om: