Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Kan du lide gode tilbud? Kan du lide at få dem før alle andre?

Så er der gode nyheder, for det er lige præcis, hvad du får nu med de vanvittige tilbud på briller, solbriller og skibriller fra danske Messyweekend LIGE HER.

Her kan du blandt andet købe to produkter og kun betale for det ene, mens du sparer op til 50% på alt i sortimentet.

Og fordi du læser denne artikel hos os, kan du allerede nu benytte dig af tilbuddene. Mandesager har nemlig indgået et samarbejde med MessyWeekend, så vores læsere får Early Access allerede i dag, hvor andre må vente til i morgen.

Jamen, det var da så lidt, men du skal ikke vente alt for længe, for der er begrænset lager.

SE MESSYWEEKENDS BLACK FRIDAY TILBUD LIGE HER

Få tidlig adgang til MessyWeekends vilde Black Friday tilbud

Høj kvalitet til lave priser

Siden opstarten i 2018 har MessyWeekend opnået kæmpe succes, fordi de producerer produkter af høj kvalitet og sælger dem til konkurrencedygtige priser.

Deres skibriller er for eksempel udstyret med to specielle linser.

XE2-linsen virker ved at forstærke farverne og derved kontrasterne i landskabet, så du ser meget mere, end hvad du gør med en almindelig linse, mens XEp-linsen har den samme høj-kontrast teknologi som XE2, men her får du så også et photokromisk filter, som automatisk justerer farve og tonen i linsen i forhold til, hvor meget sol der er. Er der høj sol, vil linsen være kongeblå, og skifter vejret, vil den indenfor 30 sekunder blive lys-transparent lilla.

SE MESSYWEEKENDS BLACK FRIDAY TILBUD LIGE HER

Tilføj så lige det magnetiske linseskift i  modellerne ACHTON og FLOAT II, og så kan du skifte linser på få sekunder.

Det er jo perfekt, hvis du har en skiferie på programmet, og så kan du jo også springe på et par solbriller fra MessyWeekend – dem kan du jo bruge året rundt.

Alle deres solbriller er håndlavede, og det tager 3 uger at producere dem. Når du får dem mellem hænderne, er det helt tydeligt, at de er på niveau med solbriller, der koster mindst det dobbelte.

SE MESSYWEEKENDS BLACK FRIDAY TILBUD LIGE HER

Få tidlig adgang til MessyWeekends vilde Black Friday tilbud


Se andre seje sager om: ,