Dansk produceret og dansk design

SERVEit er et elegant og stilrent bakkebord i sorte pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Bakkebordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt på at skabe et design, som er enkelt uden overflødige detaljer.

SERVEit Bakkebord

Funktionelt design med mange anvendelsesmuligheder

Rullebordets mange anvendelsesmuligheder er kun begrænset af din fantasi. Vores bud på, hvordan du bruger SERVEit smukkest i din indretning, får du her.

Barbord

Brug SERVEit som barbord og servér med stil for dine gæster. Kombinér bordet med en bakke for at gøre anretning og servering endnu lettere. Bakken kan nemt løftes af og på bordet, når du har gjort en lækker anretning klar.

Smuk opbevaring

Bakkebordet giver dig en stilfuld ramme for opbevaring af dit køkkenservice eller dine kontorartikler, hvis du vælger at stille SERVEit i køkkenet eller på kontoret.

Plantebord

Rullebordet fungerer utroligt smukt som plantebord. Lad de naturlige, grønne elementer i din indretning træde frem og skab smukke stilleben perfekt indrammet af SERVEit. Perfekt til dig, der elsker green living.

Sengebord

Natlampen og din yndlingsbog får en smuk ramme, hvis du vælger at bruge SERVEit som sengebord i soveværelset.


Se andre seje sager om: , ,