Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

De to venner, Christian Tange og Anders Wold, har en drøm. De vil skabe et taskebrand, der er mandens tro væbner gennem hverdagens facetter.

Derfor grundlagde de i 2018 Sacré Copenhagen, og de er allerede godt på vej, for fundamentet er lagt med to tasker i sortimentet, som byder på et fedt design af høj kvalitet.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Sacré Copenhagen.

SE MERE HOS SACRÉ COPENHAGEN

Sacré Copenhagen

Din følgesvend gennem livet

Når en taske ikke bare er en taske, har du også brug for noget der skiller sig ud.

Hos Sacré Copenhagen følger de en designfilosofi, som mikser Skandinavisk minimalisme med Frankrigs æstetiske arkitektur og hårde urbane miljø, og resultatet er en taske, der egentlig ikke gør særligt meget væsen af sig. Den behøver nemlig ikke råbe noget som helst, for ægte stil nøjes med at hviske.

Og det gør den, mens den oser af kvalitet og et råt udtryk, der passer lige så godt til en lang dag på kontoret som til en aften i gaderne i Paris. Det er i øvrigt også her navnet kommer fra. Altså Sacré. Det er nemlig fransk og betyder hellig. Sac betyder taske, og virksomheden er fra København. Sacré Copenhagen.

Deres første taske hedder Noir Briefcase, og den er både flot, brugbar og holdbar.

Den er produceret i Portugal af nøje udvalgt full-grain læder uden bearbejdning eller behandling af den naturlige patina, som kommer fra naturens fineste materialer. Det betyder også, at den kan holde en hel menneskealder og endda bliver flottere med tiden.

SE MERE HOS SACRÉ COPENHAGEN

Sacré Copenhagen

Og så er den praktisk.

Du får nemlig to store centrale lommer med lynlåse til at passe godt på dine vigtige sager som laptop og dokumenter, mens der er en frontlomme til nem adgang og en justerbar og aftagelig læderrem. Så vælger du selv, om den skal hænge over skulderen eller med i hånden.

Der er endda plads til lidt træningstøj, hvis du skal forbi centeret på vej til eller fra arbejde.

Noir Briefcase indrammer præcis, hvad Sacré Copenhagen vil her i verden, og det er netop sådan en taske, der ikke blot er et stykke tilbehør. Den er mere end det.

Nu er de så også klar med en ny model, som bærer navnet Nature By Sacré.

Den har præcis de samme dyder som deres Noir Briefcase, men der er mere fokus på naturens unikhed. Her er der nemlig bibeholdt de dele af læderet som normalt kasseres, så naturens aftryk i form af rynker og skævheder er en del af looket.

Den er altså helt sin egen med alt, hvad det nu engang indeholder af uperfektheder, mens den stadig er lavet af råmaterialer af højeste kvalitet.

Præcis som dig selv, og derfor er Sacré Copenhagen faktisk den perfekte følgesvend.

SE MERE HOS SACRÉ COPENHAGEN