Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke til at komme udenom, at vi i år ser en gennemgående trend i de fleste moderigtige danskeres tøj. Det er nemlig blevet ekstremt populært at klæde sig i stil med det skandinaviske friluftsliv. Denne tøjstil har i mange år kun tilhørt de mennesker, der rent faktisk tager op til Norge og vandrer bjergene tyndt samt de outdoor-typer, der overnatter i shelters og griller hjemmefangede fisk over bål i skoven. Men nu har denne outdoor-tøjstil bevæget sig over i almene danskeres klædeskab, og især hos mænd i modeverdenen anno 2021 er det blevet ekstra populært. Vi vil derfor her i artiklen give dig inspiration til, hvordan du kan klæde dig efter denne outdoor-trend.

Gå efter funktionelt sportstøj

Rigtig mange mænd i gadebilledet i dag er begyndt at søge tilbage til naturen i deres påklædning. Lige nu er det især moderne at klæde sig i funktionelt sportstøj af god kvalitet. Et brand som Peak Performance oplever i dag forrygende international succes med deres kvalitetssportsprodukter, der oprindeligt var henvendt til de aktive, eventyrlystne og passionerede individer, men som nu er blevet super populært til hverdagsbrug, fordi outdoor-stilen netop trender. Læs mere om Peak Performance her og gå på opdagelse i brandets simple design, funktionelle stil og kvalitetsbevidste produkter. Her kan du eksempelvis finde den populære dunvest, som fortsat kommer til at trende resten af sommeren til de sene og kolde sommeraftener. Ligeledes kan du kigge efter populære items som fleecetrøjer, skovmandsskjorter og praktiske arbejdsbukser, som alt sammen henkaster os til det skandinaviske friluftsliv.

Vælg det fornuftige fodtøj

Ligesom det funktionelle sportstøj er blevet moderne for den almene dansker, så er det også blevet trendy at gå i fornuftigt fodtøj. I en del år har det ellers været en smule kikset med fornuftigt fodtøj, fordi vi har skullet gå i flotte og fede sneakers, der egentlig ikke har haft god støtte eller affjedring til vores fødder. Heldigvis er både vandrestøvlen og trekkingskoen blevet in i gadebilledet i 2021, og det er ikke længere kun outdoor-butikker som Spejder Sport, der sælger eksempelvis Salomon vandresko. Modebranchen er blevet invaderet af den populære vandresko fra Salomon, og vi ser dens popularitet stige konstant hos både mænd og kvinder. Salomon skoen taler direkte ind i outdoor-stilen, fordi den signalerer, at personen, der bærer den, vandrer rundt i norske fjelde og backpacker på livet løs i Sydamerika – selvom vedkommende måske mest af alt bare slentrer rundt i Københavns gader. Trenden i dag afspejler, at særligt storby danskere har et indre og uopfyldt behov for at komme ud i naturen, som især nok er udsprunget af et helt års lockdown i det danske land.