Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Markedet for nye Rolex-ure er stukket helt af, så det er populariteten af brugte Rolex-ure selvfølgelig også.

Men hvordan kan du så være sikker på at erhverve dig et brugt Rolex-ur, der er autentificeret, serviceret, certificeret og med garanti ikke er stjålet?

Jo, det kan du med Rolex Certified Pre-Owned.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvordan tjenesten fungerer, så du kan få fingrene i et fedt ur. Der er endda også mulighed for at sælge dit gamle Rolex-ur, hvis du ligger inde med et ur, som fortjener at få nyt liv.

SE MERE HER

Med Rolex Certified Pre-Owned kan du købe og sælge brugte Rolex ure med ro i maven

Sådan fungerer Rolex Certified Pre-Owned

Et Rolex-ur er bygget til at holde. Derfor lever det ofte flere liv og skifter hænder med jævne mellemrum, og det er lige præcis her, Rolex Certified Pre-Owned giver dig 100% garanti for, at den ægte vare havner på dit håndled.

Tjenesten blev lanceret 1. december, og herhjemme foregår det via den officielle forhandler, Bucherer.

Det betyder i praksis, at du kan møde op i Bucherers afdeling i Illum i København med et Rolex-ur, du gerne vil sælge. Det skal bare være minimum 3 år gammelt og ikke ældre end 35 år. Her sørger den ansvarlige for Certified Pre-Owned for at tjekke urets stand, autencitet med videre, hvorefter I indbyrdes aftaler en pris. Er du tilfreds med prisen, overdrages uret med det samme, og du bliver betalt.

Det er ligetil.

SE MERE HER

Med Rolex Certified Pre-Owned kan du købe og sælge brugte Rolex ure med ro i maven

Herefter kommer uret enten til service hos Bucherers egen certificerede urmager eller hos Rolex. Efter uret er serviceret og klargjort, sendes det direkte til Certified Pre-Owned afdelingen hos Rolex i Geneve, hvor serienummer samt service tjekkes efter. Er det hele i orden, ryger det retur til Bucherer i Illum i en Rolex Certified Pre-Owned boks med originalt tilbehør, garanti og et officielt vokssegl til at bekræfte, at det har gennemgået hele processen.

Det er altså noget af en rejse, og det er din garanti for, at uret er ægte og virker præcis, som det skal.

Derfor kan du sælge det med god samvittighed, mens du også med god ro i maven kan erhverve dig et brugt Rolex.

Det garanterer Rolex nemlig selv.

SE MERE HER

Med Rolex Certified Pre-Owned kan du købe og sælge brugte Rolex ure med ro i maven


Se andre seje sager om: ,