Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Aaah, det er lækkert med nyklippet hår.

Her er det fedt med en trofast frisør, som har styr på sagerne og ved, hvad du gerne vil have. Og det er lige præcis, hvad du får med ZENZ, der har saloner i København, på Sjælland og i Aarhus, for de er specialister i at servicere mænd med perfekte resultater – og samtidig give dem en velfortjent pause fra hverdagen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor dit hår vil takke dig for en tur hos ZENZ, der faktisk også tilbyder et årsklippekort, hvor du kan blive klippet hver anden uge.

SE MERE HOS ZENZ

ZENZ

Selvforkælelse og rådgivning

Dit hår skal klippes. Det er opgaven, og den har de fuldstændigt styr på hos ZENZ, der har stor erfaring i at klippe og style dit hår og skæg, og de er klar til at guide dig godt på vej med gode råd, tips og tricks til at bevare det skarpe look selv – også efter du har forladt salonen.

De er desuden certificeret Grøn Salon og benytter deres egne produkter, som er helt uden skadelige ingredienser. Det er med til at holde dit hår sundt, og du kan endda få en gratis håranalyse, der afslører dit hår og hovedbunds tilstand, hvorefter ZENZ hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til behandlingen og giver råd til efterpleje.

Du opnår altså dit hårs fulde potentiale, så du fremover sikrer en sund hovedbund og flot hår.

Det er ret lækkert, at de har fuldstændigt styr på sagerne, så du slipper for at bekymre dig om det hele. Du kan se det fulde udvalg af salon-behandlinger hos ZENZ LIGE HER.

Og du kan faktisk slippe bekymringerne helt, hvis du springer på et årsklippekort.

Det kan nemlig godt være svært at få timet turene til frisøren, og derfor sker det ofte, at os mænd ikke lige får os sneget afsted og i stedet venter alt for længe med at få håret klippet. Med et årsklippekort hos ZENZ kan du for eksempel blive studset hver anden uge, og så er du helt sikker på at stå knivskarpt.

Se mere om årsklippekortet LIGE HER

ZENZ

Også lækre produkter

Som tidligere nævnt, benytter de deres egne produkter hos ZENZ.

Og dem kan du købe med hjem, når du bliver klippet, eller du kan springe forbi deres webshop LIGE HER og bestille hele sortimentet direkte hjem til din postkasse.

Her finder du alt fra shampoo og balsam til voks, oliebehandlinger og skægpleje, så du er godt dækket ind, og det hele er certificeret af minimum en af de fire anerkendte mærkninger Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at der ikke er skadelige stoffer i produkterne.

Det er nemlig dårligt for dit hår og for miljøet.

Til gengæld kan du også være helt sikker på, at du både får lækkert hår og en solid omgang selvforkælelse hos ZENZ.

Hey, det fortjener os mænd altså også.

SE MERE HOS ZENZ

ZENZ