Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er ingen skam i at passe på sin hud – heller ikke som mand. Tværtimod, så giver det jo bare god mening at passe på sin krop, for du skal jo have den resten af livet.

Jeg er selv en af dem, der smører creme i ansigtet, hænderne og på albuerne hver dag efter badet, og det har jeg gjort, siden jeg var en lille knægt. Men det er nærmest umuligt at finde rundt i junglen af forskellige cremer, som lover guld og grønne skove – især som mand.

Men nu har jeg altså et gyldent tip til dig.

Jeg er nemlig begyndt at bruge den nye danske hudplejeserie fra MDerma, som er specielt udviklet af hudlægen og biokemikeren Uffe Koppelhus, og det er kram til virkelig fair priser.

MDerma er perfekt til mænd, fordi produkterne er super simple at bruge, og alle ingredienserne har en dokumenteret effekt på din hud, så du ikke betaler ekstra for noget hokuspokus med mærkelige sager som havtorn eller et eller andet ekstrakt fra en hidtil ukendt orme-race i Amazonas. Så er det bare ekstra fedt, at MDerma er allergivenligt og findes i varianter til almindelig hud og stærkere sager til meget tør hud, psoriasis, uren hud eller eksem.

Her i artiklen får du forklaret nærmere, hvorfor MDerma er den perfekte hudpleje til os mænd, og du kan selvfølgelig allerede nu se hele udvalget af produkter ved AT KLIKKE LIGE HER – lige nu får du 25% rabat ved brug af rabatkoden “mandesager” ved checkout.

MDerma forhandles i Matas og på de fleste apoteker.

Dansk hudlæge har udviklet en ny hudplejeserie til mænd, der rent faktisk virker

Pas nu på din hud, mand!

Hudpleje er da kun noget for kvinder? Overhovedet ikke, hver år bruger mænd faktisk 393 milliarder kroner på verdensplan på hudpleje, og hvis du stadig render rundt og tror, at cremer er sådan noget, der ryger i ansigtet på kvinder for at få dem til at se yngre ud, så er du helt galt på den. Fugt, vitaminer og andre aktive ingredienser handler ikke udelukkende om at få huden til at se bedre ud, for det hjælper med at holde huden sund og beskytte den mod sygdomme.

Uffe Koppelhus forklarer:

”Hudpleje handler i høj grad om at holde huden sund og beskytte sig mod varige hudproblemer. Hvis den yderste barriere i overhuden, som blandt andet skal beskytte dig mod frost, vand og forurening, ikke fungerer optimalt, risikerer du at ende i en ond spiral med tør, rød, kløende og varigt beskadiget hud i ansigt og på hænder. Det oplever mange mænd. Faktisk er mange mænd stadig usædvanligt/utroligt dårlige til at passe på deres hud. Jeg kan derfor kun opfordre mænd til at betragte hudpleje som en form for forebyggelse mod svære og lidelsesfulde hudproblemer,” lyder det fra hudlægen.

Dansk hudlæge har udviklet en ny hudplejeserie til mænd, der rent faktisk virker

Hudproblemer påvirker humør, selvværd og job

Det er ikke spor sjovt at døje med et hudproblem. Gennem sit arbejde møder Uffe Koppelhus konstant patienter, der får et kæmpe dyk i deres livskvalitet på grund af hudsygdomme, og en undersøgelse fra MDerma viser faktisk, at hele 33% af danskerne har følt sig pinligt berørt over deres hud. Og det gælder både mænd og kvinder.

”Huden betyder generelt rigtig meget for os, og er den ikke perfekt, så påvirker det livskvaliteten meget mere, end mange tror. Jeg har patienter, som i perioder bliver hjemme, isolerer sig, eller som må opgive deres arbejde. De oplever, at omverdenen ser skævt til dem, og at fx huden på hænderne ikke kan holde til arbejdet som mekaniker, sygeplejerske eller frisør,” fortæller Uffe Koppelhus.

Det er altså virkelig sådan noget, der påvirker folks liv i en negativ retning, og det er en af de største motivatorer bag MDerma. Simpelthen at gøre livet bedre for de mennesker, der døjer med dårlig hud.

En af disse er troels, som lider af atopisk eksem på hænderne, og i videoen herunder kan du høre ham fortælle, hvad det betyder for ham i hverdagen.

Vinteren er ekstra barsk – her er 3 hudprodukter mod kulden

Når temperaturen falder, går det ekstra meget ud over din hud. Vi har derfor fået Uffe Koppelhus til at udpege 3 hudprodukter, som beskytter din hud gennem vinteren, og dem får du her.

MDerma Face11 – Vigtigt med daglig fugtpleje mod kulde

Her får du en effektiv ansigtscreme, som er udviklet specielt til tør, sart eller atopisk ansigtshud. Ansigtscremen er sammensat, så den fugter hele dagen uden at fedte, og den er udelukkende beriget med anerkendte og veldokumenterede ingredienser som E-vitamin, glycerin og sheasmør, som fugter i dybden og sikrer en beskyttende effekt. E-vitamin er med til at gøre huden mere glat og afhjælper tab af elasticitet i huden, mens sheasmør i cremen er med til at styrke hudens naturlige barriere. Det anbefales, at du bruger den både morgen og aften om vinteren for at sikre, at din hud er gennemfugtet. Brug evt. lidt ekstra creme efter du har renset din hud om aftenen, så du giver din hud et ekstra fugtboost – SE MERE HER

Dansk hudlæge har udviklet en ny hudplejeserie til mænd, der rent faktisk virker

MDerma MD12 – Effektiv beskyttelse til udsatte hænder

Den her super effektive og beskyttende creme er perfekt til mænd. Cremen indeholder kun ingredienser med dokumenteret effekt. Glycerin, vaseline og paraffinolie binder fugten i huden og styrker hudens naturlige barriere. Cremen absorberes hurtigt efter 1-2 minutter og danner en helt usynlig og beskyttende hinde på huden. Så bare på med den og hurtigt videre. Du kan selvfølgelig bruge cremen på hele kroppen, men den høje hudabsorption gør den særligt egnet til dine hænder, og den er selvfølgelig anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificeret af AllergyCertified – SE MERE HER

Dansk hudlæge har udviklet en ny hudplejeserie til mænd, der rent faktisk virker

MDerma MD01 – 100 % fedtcreme kan redde din vinterhud

Har du problemer med kuldesart hud og karsprængninger – som især kan opstå under skiferien – kan en creme helt uden vand være særlig effektiv. Fedtstof er noget af det, der isolerer bedst imod kulde og det bedste til at holde på hudens egen fugt i frostvejrets tørre luft. Med et fedtindhold på 100 % adskiller MD01 Lipid Balm fra MDerma sig fra de fleste fedt- og kuldecremer i Danmark. Det høje niveau af fedt gør den til en uundværlig og trofast hjælper på skituren og i frostvejr. Når du smører MD01 Lipid Balm på din hud, fugter den din hud og lægger sig som en effektiv barriere på din sarte hud. En creme med under 70 % fedt kan ikke anbefales ved lave frostgrader, fordi den vil indeholde for meget vand, hvilket kan give frostskader i din hud. Påfør et tyndt lag MD01 de steder på kroppen, som kræver særlig fugt – og frygt ikke det høje fedtniveau. Cremen er sammensat, så den ikke føles mere fedtet på huden, end cremer med langt lavere fedtindhold – SE MERE HER

Dansk hudlæge har udviklet en ny hudplejeserie til mænd, der rent faktisk virker


Se andre seje sager om: ,