Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Okay, der er jo absolut ikke noget i vejen med at være skaldet eller have hår på ryggen.

Men det kan være besværligt at vedligeholde det skaldede look og hvis hårgrænsen har flyttet sig, vil du måske bare fjerne det hele. Mange mænd har det desuden ikke godt med deres hår på ryggen, og det kan påvirke selvtilliden, så de vil foretrække at være fri for hår på ryggen.

Med det rigtige værktøj kan du klare det hele selv, og det finder du hos Brushh.dk, der er danmarksmester i rygshavers, headshavers og trimmere til det sikre intime trim. Brushh.dk er leveringsdygtige med det største udvalg af barbermaskiner og trimmere til netop disse formål.

SE MERE HOS BRUSHH.DK

Brushh

Find lige den shaver, du behøver

Med det rigtige værktøj kan du klare det hele selv, og det finder du hos Brushh.dk, der har et stort udvalg indenfor rygshavers, headshavers og trimmere til det sikre intime trim

Det betyder altså, at de har alt, du behøver til at stå knivskarpt i alle former for barbering.

Døjer du for eksempel med hår på ryggen, og vil gerne være fri for dem, er det jo pænt svært selv at komme helt derom, men det løser en smart rygshaver. Her har Brushh.dk flere forskellige varianter, der alle er udstyret med et langt håndtag og nogle med mulighed for indstilling af vinkel så du selv kan klare løjerne, og her kan du selv vælge, om det skal være med en gammeldags skraber eller elektrisk trimning.

På billedet ovenover ser du den elektriske rygshaver uden ledning, der har et praktisk folde-design og mulighed for indstilling af vinkel, mens den både har et trimmer- og shaver-hoved.

Brushh

Er det hovedet, der skal have det helt glatte look, kan du i stedet springe på en af deres geniale headshavers.

Her kan du for eksempel få en headshaver med hele 7 dobbeltskær, der på kun to minutters brug om dagen giver det perfekte trim, og som en ekstra bonus, er den forsynet med trådløs opladning og en touch ladestation, mens den desuden er IPX6-certificeret, så du kan tage den med i bruseren.

Det er da ret praktisk, og den leverer virkelig varen.

Og så er der jo intimbehåringen, hvor du nok vil foretrække et dedikeret værktøj. Her har Brushh.dk et kæmpe udvalg af trimmere, og deres lækre intimshaver med indbygget lys og blade af keramik og rustfrit stål er specialudviklet til at være effektiv dernede, mens den samtidig er skånsom mod det sarte område.

Du ved, nogle steder skal man bare være ekstra varsom, og hvis du vil trimme intimbehåringen, sørger det her her værktøj for, at du kan tage skridtet sikkert.

Det er altså lige meget, hvilken del af kropsbehåringen, der skal have en tur. Brushh.dk har værktøjet.

SE MERE HOS BRUSHH.DK

Brushh

100% dansk webshop

Jeps, det er nemlig rigtigt. Brushh.dk er dansk-ejet, og alle varer sendes fra Danmark.

Det er ret fedt, at udover det enorme udvalg med shavers til hele kroppen får du også får god service og hurtig levering. Der er faktisk åbent for afsendelse af varer alle ugens dage – inklusiv weekender og helligdage – hvilket sikrer, at du får dit produkt så hurtigt som muligt.

Og med 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, kan du handle med ro i sjælen.

Hey, der er ikke noget i vejen med at være behåret, men hvis du vil gøre noget ved det, har Brushh.dk værktøjet.

SE MERE HOS BRUSHH.DK

Brushh.dk er behårede mænds nye bedste ven