Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Løb er frihed. Så kan det da godt være, at det allerbedste er følelsen, når du lige er færdig med løbeturen, men hele pakken kan altså noget specielt. Især, når du gør det for dig selv og ikke en eller anden pseudo-jagt på anerkendelse og likes på dine SoMe-kanaler.

Nyd turen for din egen skyld. Ikke for andres.

Her er det så vigtigt med det rigtige tøj på turen, og danske Newline er specialister i at give dig et ekstra skud frihed, så du kan nyde løbeturen endnu mere. Også den gode følelse, når du er færdig.

Newline har faktisk lavet sportstøj siden 1981, hvor grundlæggeren Helge Petersen brugte sine erfaringer fra Jægerkorpset til at opfinde et nyt slags løbesæt, der både var mere funktionelt og komfortabelt end konkurrenterne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Newlines historie og sætter fokus på deres nye AW2021-kollektion, der kombinerer topmoderne teknologi med den enestående DNA fra den danske virksomhed.

Vi starter lige med en video, der viser en af de bedste grunde til at tage en løbetur. Jeg er selv far, og motion giver mig overskuddet til at være en bedre en af slagsen.

En undren blev startskuddet

For 40 år siden var Helge Petersen en ung Jægersoldat med ild i øjnene, og han havde endda også vundet flere mesterskaber i Militær Femkamp. Du ved, en aktiv mand med stærk vilje.

Så en dag begyndte han at undre sig over en lille detalje. Helge hang nemlig i en faldskærm, hvor han bemærkede, at hans dragt var våd, men selve faldskærmen var tør. En lille undren, som udløste en stor idé.

Han stiftede nemlig Newline, hvor det første produkt blev et løbesæt lavet af stoffet fra faldskærme.

Det originale design er så blevet forfinet siden, og i dag er Newline verdenskendt for deres løbetøj, som netop er udviklet til at være funktionelt og give dig optimale betingelser for at svede igennem.

Så gør det selvfølgelig ikke noget, at stilen også er i orden, for deres spritnye AW-2021-kollektion står knivskarpt.

Newlines løbetøj er udviklet med erfaring fra Jægerkorpset

40 års innovation

Med et solidt afsæt i praktiske erfaringer og et design der virker, er Newline nu klar med deres nyeste kollektion.

Her finder du alt fra shorts til tights og vindjakker, og fællesnævneren er et minimalistisk skandinavisk design, der både er enkelt og funktionelt.

Nu er det koldere vejr jo på vej, så løbetøjet er designet til at holde dig varm og afkølet på samme tid. Ja, det kan man faktisk godt, og det handler om at transportere sveden væk fra huden, så du ikke render rundt med en våd følelse.

Newlines løbetøj er udviklet med erfaring fra Jægerkorpset

Så er det egentlig lige meget, om du løber hver dag eller kun en enkelt gang om måneden. Den rigtige påklædning gør hver enkelt tur bedre, og når først du investerer i noget ordentligt kluns, kommer du sikkert oftere afsted.

Med løbetøj fra Newline får du i hvert fald en god støtte til træningen.

Men husk nu at løbe for din egen skyld. Nyd friheden.

Newlines løbetøj er udviklet med erfaring fra Jægerkorpset