Af Nicolai Klingenberg / My-Pleasure.dk

For en stund siden slog de dygtige gutter fra Mond of Copenhagen dørene op til en gevaldig flot forretning. Denne ligger på den ganske mondæne adresse Strandvejen 203, 2900 Hellerup. Jeg var forbi for at opleve løjerne, mærke på metervarer, vælge knapper og for at tage en tur i stedets 3D-scanner. Resultatet er et skræddersyet jakkesæt med perfekt pasform til priser der matcher stangvarerne. Og så er det bare en fed oplevelse af blive forkælet gennem hele processen.

Mond of Copenhagen

Lokalerne hos Mond of Copenhagen er store og lyse.

Mond of Copenhagen

Bøjlefristelser

Jeg tror, jeg vil begynde at gå mere i jakkesæt, når temperaturen bliver lidt mere tilforladelig. Det skal ikke nødvendigvis være den fulde mondering med vest, skjorte og slips, men måske blot et sæt med en T-shirt til. Altså på hverdage. Når jeg skal noget mere formelt eller festligt, skal jeg gerne dresse mere op. Og den del kan Mond of Copenhagen nu hjælpe mig – og dig – med.

mond hellerup

Med butterfly og tern…

mond hellerup

Slips og klud

mond hellerup

Endnu et godt bud

Kort fortalt? Gutterne guider dig, hvis du måtte have den mindste tvivl – og den kan du nemt møde. Udbuddet er nemlig enormt – både hvad angår metervarer, men også når det kommer til knapper, opsmøg, revers, syninger, skjorteknapper, slips og så fremdeles. Er du blevet forpustet? Så sæt dig op på det øvre dæk, og nyd lidt underholdning på TV-apparatet, mens du slukker tørsten i en pilsner, en kop kaffe eller noget vand. Brødrene Michael og Martin Birch Jacobsen, som stiftede Mond of Copenhagen i 2011, har nemlig en plan for dig.

mond hellerup

Øverste etage

mond hellerup

Forfriskninger

Ganske gelinde er du og MOND gutterne pludselig kommet et behageligt skridt længere frem. Du skal nu et smut i 3D-scanneren, og den seance varer omtrent 30 sekunder. Dernæst har biksen dine flotte kropsmål – med eventuelle pudseløjerlige skævmål. Det er drønsmart – for så kommer dit jakkesæt til at sidde endnu bedre. Voila.

Mond Hellerup

Beam me up…

mond hellerup

Et kig ovenfra…

mond hellerup

Smagfuldt.

Der er i øvrigt plads til, at du kan tage dine venner med dig, hvis I alle mangler nydelige, nye klæder – uanset om I skal til samme bryllup eller blot skal have hvert sit sæt til hver sin lejlighed. Det er faktisk en ganske hyggelig og inspirerende oplevelse, hvor personalet rådgiver på en aldeles kyndig og ukrukket vis.

mond hellerup

Styr på tiden – og nålene

Men hvad er det, man får hos Mond of Copenhagen, som man ikke får hos de andre? Spørger du brødrene Michael og Martin Birch Jacobsen, så er svaret ganske ligetil:

Value for money!

mond hellerup

Til særlige lejligheder…

mond hellerupPrøverum…

mond hellerup

Etageadskillelse

Det hænger blandt andet sammen med, at Mond arbejder direkte med produktionsvirksomhederne, og dermed sparer et led, der vanligvis ville være en butik. Den snak kan du i øvrigt genopleve i interviewet med Mond of Copenhagen lige her.

Er det så forfra, hvis du vil have et sæt mere, når du er blevet velekviperet? Niksen. Dine mål gemmes online, hvorfor det faktisk også er muligt at bestille hjemmefra. Skulle størrelsescifrene være anledning til tvivl, så kan du selvsagt også kigge forbi en af de tre forretninger for lige at blive målt efter.

mond hellerup

Knapper…

mond hellerup

Priser…


Se andre seje sager om: , ,