Hvis du sidder meget foran en skærm, har du sikkert også oplevet irriterede øjne, hovedpine og besværligheden ved at falde i søvn om aftenen.

Det er naturlige følgevirkninger af det skadelige blå lys fra skærme og LED-lys, men det er der heldigvis råd for med såkaldte Blue Light briller.

Teknologien er ganske simpel, og danske MessyWeekend har indbygget den i deres populære briller, så du bliver beskyttet mod påvirkningen af det blå lys og samtidig gør det i god stil.

De har indtil videre fire modeller med Blue Light teknologien, og du kan se dem LIGE HER – som en ekstra bonus får du desuden -15% på din ordre med rabatkoden MANDEBRILLER.

Blue Light brillerne fra MessyWeekend hjælper mod trætte øjne

Det rette lys er vigtigere end du tror

De fleste af os bruger cirka halvdelen af vores vågne tid foran en skærm, og det er ikke ligefrem sundt. Det skadelige blå lys fra skærme og LED-lys påvirker nemlig din naturlige døgnrytme, og det irriterer øjnene med hovedpine til følge.

MessyWeekends Blue Light briller blokerer hele 97,4% af det skadelige blå lys under 410 nanometer spektrummet, og det gør dem altså til nogle af de bedste på markedet. Til gengæld er prisen ikke nær så høj som konkurrenterne. Her kommer du nemlig i gang for 650 kroner, mens du desuden får en enestående tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan mærke en forskel efter 30 dages brug, kan du returnere brillerne og få pengene igen.

Så er der selve stilen. Et par briller er jo også en modesag, og her får du skarpt design, der sagtens kan skære gennem mængden af kedelige briller på et kontor.

På billedet ovenover ser du for eksempel deres bestseller New Depp, der blev lanceret tilbage i oktober sidste år og blev udsolgt på bare to uger. Nu er de tilbage på lager, og de bliver revet væk.

Husk, der er -15% rabat med koden MANDEBRILLER, når du bestiller LIGE HER.


Se andre seje sager om: ,