Danske MessyWeekend laver seje solbriller, briller og skibriller, og de har allerede kæmpe succes.

Nu fortsætter de opturen med vilde Black Friday tilbud, hvor du sparer op til 70% på sortimentet, mens du desuden får 3 års garanti i stedet for de sædvanlige 2 år, hvis du ikke kommer på skiferie, fordi destinationen er lukket på grund af COVID. Ja, det er god stil i en træls tid.

Black Friday kampagnen startede søndag d. 22. november og fortsætter hele ugen, og du kan se de skarpe tilbud LIGE HER

MessyWeekend Black Friday

To spritnye goggles på programmet

MessyWeekend har fokus på at tilbyde høj kvalitet til lave priser, og i år har kvaliteten fået et ekstra hak opad med introduktionen af de nye og opgraderede goggles ACHTON og FLOAT II.

Med ACHTON får du en cylindrisk goggle med tredobbelt fugtabsorberende skum, der er med til at give en genial pasform, og du kan lynhurtigt skifte linser ved hjælp af det nye magnetiske system.

Så er der de nye FLOAT II goggles. Her får du de velkendte dyder fra den foregående model, som en konstruktionen med dobbelte lag der øger holdbarheden, mens du også får det nye magnetiske system til udskiftning af linser.

Når du vælger et par ACHTON eller FLOAT II goggles kan du desuden få to forskellige linser.

XE2-linsen er fremstillet af optisk kvalitets polycarbonat, så den både er tynd, let og praktisk talt umulig at slå i stykker. Der er et høj-kontrast udsyn, hvor den violette base sikrer en forbedret farvegenkendelse, som synliggøre detaljer der normalt er svære at spotte med det blotte øje.

XEp-linsen er topmodellen med et fotokromisk filter, der automatisk tilpasser linsen til vejret. Ved meget sol bliver linsen helt blå, og forsvinder solen, vil linsen indenfor 30 sekunder blive næsten helt transparent. Det er ret smart.

SE MERE HOS MESSYWEEKEND HER

Nu også med skiundertøj

Med skibrillerne fra MessyWeekend er du sikret skarpt udsyn på pisterne, og nu sørger den danske virksomhed også for, at du kan holde varmen, når du suser afsted.

De har nemlig lige lanceret en kollektion af skiundertøj og en ny balaclava, som både kan bruges som maske og til at varme halsen. Det enkle design sidder lige i skabet, og så er det bare ekstra fedt, at det hele er lavet af 100% Merinould.

Merinould er nemlig mega blødt og behageligt at have på, og så er det temperaturregulerende, ekstremt effektivt til at absorbere væske og lugtafvisende. Derfor er materialet selvfølgelig perfekt til skituren, men det fungerer også ganske glimrende som baselayer til at holde varmen gennem vinteren.

Du kan se den nye kollektion af skiundertøj samt ski-accessories LIGE HER

MessyWeekend kickstarter Black Friday


Se andre seje sager om: ,