Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du kan komme langt her i livet med et par ordentlige underbukser, og det er lige præcis, hvad du får fra danske Marathon, der lige har lanceret en ny kollektion med microfiber tights.

Jeg har selv testet dem gennem en længere periode, og det er virkelig valuta for skillingerne. De gør præcis, hvad de skal, og så koster de ikke en bondegård.

Her i artiklen får du mine tanker om de nye Marathon underbukser. Ja, den flotte fyr på billederne herunder er mig.

Marathon

Støtter hvor de skal uden at stramme

Som du kan se på billederne, så er jeg udstyret med en meget almindelig krop for os danske mænd. Ja, nogen kalder det en dadbod, men i mit tilfælde er det bare en dårlig undskyldning for, at jeg er vild med whisky, øl og fastfood. Jeg får alligevel bevæget mig en del med lange gåture og cykelture, men åbenbart ikke nok.

Hey, sådan er det bare.

Derfor er Marathons underbukser også perfekte til mig. Det er de sikkert også til hakkede fyre, men her er der også en række kvaliteter, som passer til alle mænd. Også os med dunk og elskovshåndtag.

Underbukserne er nemlig lavet af 100% microfiber og udstyret med ekstra benlængde. På den måde kravler de ikke op i revnen, hvilket egentligt er det vigtigste kriterie for underdrenge.

De sidder også godt på kroppen og støtter de helt rigtige steder takket være 4way stretch. Så er der plads til lidt mavse uden det føles ubehageligt. Skulle jeg så en dag komme i lidt bedre form, tilpasser de sig helt automatisk den nye kropsfigur.

Marathon

Microfiber hjælper, hvis du sveder meget

Understellet er et særligt udsat område, hvis du har det med at svede meget.

Derfor er det fedt, at Marathons underbukser er lavet af 100% microfiber. Det har nemlig en række fordele i forhold til bomuld, når det kommer til bekæmpelsen af det våde element.

Microfiber tørrer hurtigt, det lader huden ånde og så er det temperaturregulerende. Alt sammen vigtige faktorer for at holde en sund balance dernede. Det er virkelig også noget, jeg selv har kunnet mærke. Og så kan det da godt være, at jeg ikke render i det lokale fitnesscenter konstant, men det behøver man altså heller ikke for at komme til at svede.

Når alt kommer til alt, så får du god value for money med Marathons underbukser, for der er tre par for 200 kroner. Og selvfølgelig 2 års garanti, hvis de skulle gå i stykker.

Men det kommer jo nok kun til at ske, hvis du går i det samme par hver evig eneste dag.

Marathon