Dette er sponsoreret indhold.

Der er ikke noget som et par flotte, velsiddende herrebukser, der fremhæver dine bedste træk – men er der én ting, der kan ødelægge oplevelsen, så er det når underbukserne sidder dårligt. Det handler både om komforten for dig, der bærer bukserne, men også udseendet, der sjældent bliver bedre, når underbukserne er synlige igennem stoffet eller stikker op over linningen. Måske ved du allerede, hvad du foretrækker, eller så er du en af dem, der aldrig kan finde et par, der er komfortable, i skuffen. Læs med her, og bliv klogere på, hvilke forskellige modeller der findes, og om du måske har valgt de forkerte hele livet?

Inden du køber

Inden du kigger dig omkring på nettet efter nye underbukser, kan du med fordel tage et kig i dit skab. Hvilke modeller har du liggende, og hvilke bruger du oftest? Er der nogle, som du bare ikke kan fordrage at have på? Notér eventuelt dine favoritbrands, og kig i mærkerne efter navnet på de forskellige styles, hvis det er angivet. Tag eventuelt også et kig på materialet, da undertøj laves i alt fra naturmaterialer som bomuld til syntetiske materialer som polyester.

Forskellen på trunks, briefs og boxershorts

Du ved, hvilke underbukser der er dine favoritter og vil gerne finde noget lignende eller måske endda de helt samme. Produktbilleder kan være en smule misvisende og gøre det svært for dig at se, om boxershortsene eksempelvis har lange eller korte ben. Det er derfor nødvendigt at kende til de forskellige typer af herreunderbukser på markedet. De mest almindelige er trunks, briefs og boxershorts, men du vil også støde på termen tights, hvilket kan skabe forvirring, hvis du ikke ved hvad det referer til. Tights er i sin enkelthed blot en anden term for trunks.

  • Trunks/tights: Trunks eller tights er stramtsiddende underbukser med elastik i taljen. De yder god support og sidder forholdsvis højt oppe på låret. De har korte ben og facon som et rektangel. De er gode til hverdagsbrug, men egner sig ikke til sport, da de har tendens til at kravle op og genere.
  • Boxershorts: Boxershorts kan også findes under navnet boxerbriefs. Der er stor forskel på de to modeller. Hvor de traditionelle boxershorts har et løst fit, der giver masser af plads og luft, har boxerbriefs et stramt fit omkring balder og lår. Begge varianter dækker en tredjedel af låret.
  • Briefs: Briefs er små underbukser med højt skårede eller ingen ben. De sidder stramt om numsen og yder rigtig god support.

Det handler i bund og grund om at vælge de herreunderbukser, der ikke bare passer dig, men som også imødekommer de behov, du har. Derfor kan det også være en god idé at anskaffe sig forskellige modeller, så du både har underbukser til enhver anledning – såsom sport, afslapning og pænt brug.