Dette indhold er sponsoreret

Du kender det måske. Du har inviteret en smuk pige hjem i din mandehybel, og i det sekund det ringer på døren, kommer du til at kigge rundt i din lejlighed. Ser den godt ud? Eller afslører den tydeligt, at du måske ikke får besøg af smukke kvinder alt for tit? 

Rigtig mange kvinder lægger mærke til din indretning, første gang de besøger dig i dit hjem, og for nogle kan det være en dealbreaker, hvis din lejlighed mangler stil. Hvis hun skal have lyst til at besøge dig igen, er det vigtigt, at hun føler sig tilpas i boligen, og det gør hun måske ikke, hvis alt du ejer er en madras, en fladskærm og et køleskab til dine energidrikke. 

Heldigvis har vi her samlet nogle enkle tips til, hvordan du kan shine dit hjem op, så det udstråler overskud. 

Vælg den rigtige sofa 

Nogle sidder måske og tænker: “Er det ikke nok bare at have en seng?”. Svaret er nej. En sofa siger rigtig meget om dens ejers personlighed, så benyt dig af lejligheden til at sige noget om dig selv. 

Hvis du var en sofa, var du så en stor flyder med chaiselong og stilet stofbetræk? Eller var du måske en sort lædersofa med puf? Overvej hvilket signal du vil sende og køb en sofa derefter. 

Naturligvis skal du ikke negligere komfort fuldstændigt. Du skal også kunne lide at sidde i den, så du får den brugt. Det kan også være en fordel at tænke i de praktiske baner. Hvis du er typen, der spilder ofte, skal du nok overveje en sofa med et vaskbart betræk, som ikke har en sart farve. 

Sofaen er stedet, hvor du kan sidde med din date og drikke et glas vin, mens i lærer hinanden at kende. Du udstråler meget mere overskud på den måde, end hvis du kun har din seng at sidde i. 

Få styr på din belysning

Hvad siger det om en mand, hvis han i sin egen bolig ikke engang har gidet at hænge lamper op. Mange kvinder vil opfatte det som et tegn på dovenskab og initiativfattighed, og det ønsker du jo ikke at udstråle. 

Du behøver ikke store, dyre designerlamper i dit hjem for at imponere. Gå med noget helt simpelt og klassisk, som faktisk oplyser din lejlighed og fungerer efter hensigten. Nogle gange kan det være den slags små detaljer, der gør hele forskellen.

Husk også at få styr på ledningerne. Det ser ufærdigt og trælst ud, hvis der hænger en masse løse ledninger fra dine lamper. Du har måske en ven der er elektriker? Få ham til at komme forbi og give en hånd med.

Hav øje for detaljen 

Et hjem er ikke et hjem, før du har gjort det til dit eget. En oplagt måde at tilføje lidt personlighed til din bolig på er ved at pynte den med lidt nips. Det kan dog være en tricky balancegang, for der skal heller ikke være for meget nips, da det hurtigt kan komme til at se rodet ud. 

Forsøg dig frem med nogle enkelte ting, du synes, der siger noget om dig. I modsætning til hvad du måske kunne tro, så må du gerne have en actionfigur stående, hvis den er dit kæreste eje. Balancegangen betyder dog, at du nok ikke skal have hele din samling fremme i stuen.