Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du behøver ikke at få tømt lommerne, når du skal have fat i nyt tøj, for danske Kronstadt klæder dig skarpt på uden at være griske.

Det har de gjort siden 1999, hvor det hele tog sin begyndelse. Ja, 1999 kan virke langt væk, når man tænker på, at det var det år Euroen for første gang blev etableret og året efter blev Nokia 3310 såmænd lanceret. Men ikke desto mindre var det året, hvor Thomas Olesen grundlagde tøjfirmaet Kronstadt, og siden er det kun gået én vej – og det er fremad.

Missionen var rimelig klar. Kronstadt ville være den førende shirtmaker med fokus på høj kvalitet og god komfort. Sortimentet bestod derfor dengang af skjorter med store kraver, brede manchetter og funky designs, og modtagelsen af skjorterne var overvældende positiv.

Et nyt brand var dermed født.

Nu er Kronstadt klar med en ny kollektion, der fokuserer på sweats, strik og jakker, mens du selvfølgelig får god pasform og bæredygtige materialer. De nye styles ryger så oveni deres eksisterende sortiment, så du virkelig er godt dækket ind til enhver lejlighed.

SE MERE HOS KRONSTADT

Kronstadt

Én skjorte – tre looks

Fundamentet for den oprindelige Kronstadt-DNA er en shirtmaker med styr på den gode skjorte. Og det er de stadig.

Men sortimentet er vokset siden begyndelsen i 1999 med udviklingen af de mange nye produkter, der blandt andet tæller lækre og komfortable bukser, t-shirts, sweatshirts, strik med mere som altsammen er produceret med et bæredygtigt perspektiv for øje.  Nogle produkter er direkte recycled, mens andre produkter er udviklet til, at du kan bruge dem ved mange forskellige lejligheder, og derfor øger det levetiden på dit tøj, som helt sikkert kommer til at være i garderoben længe.

Kronstadts skjorter kan du nemlig bruge på arbejde, når du mødes med vennerne over en øl eller når du går en tur i parken. Alsidigheden er stor.

SE MERE HOS KRONSTADT

Kronstadt

Fremtiden er lys – og travl

Kronstadt er stadig i rivende udvikling og har flere nye tiltag på plakaten. Senest er deres børnetøjskollektion kommet til, hvor udvalgte styles fra herrekollektionen nu også findes til børn. Derfor kan vores små arvinger nu også få glæde af Kronstadts fede design, gode komfort og høje kvalitet.

Hey, god stil kan jo godt gå i arv. Og ja, det er såmænd Michael Maze på billederne.

SE MERE HOS KRONSTADT

Kronstadt