I denne moderne verden, hvor det at være konstant forbundet til dit digitale liv nærmest er et krav fremfor et tilvalg, er det fedt, at du kan få begge dele. Svenske Kronaby laver nemlig overordentligt lækre hybrid-ure, der kombinerer et smartwatch med et godt gammeldags analogt et af slagsen, og det er virkelig genialt. Nu har de så indgået et samarbejde med en rigtig verdensstjerne for at udbrede kendskabet, og her i artiklen kigger vi nærmere på ambassadørskabet og de unikke features, der får Kronabys ure til at stikke ud fra mængden i vores digitale verden.

Du kan starte med at se videoen her, hvor der bliver skåret ind til benet af hybrid-teknologien.

Svensk stil møder svensk Hollywood-stjerne

Hvis du har set de tre første sæsoner af Netflix-serien Narcos, kan du ikke undgå at være stødt på den svenske skuespiller Matias Varela, der i sæson tre indtager rollen som sikkerhedschefen for Cali-kartellet, Jorge Salcedo. Jorge er i øvrigt samme navn i hans roller i både “Snabba Cash”-trilogien og TV-serien “Arne Dahl”. Så ved du det.

Nu kaster han sig så ud som frontmand for Kronabys smarte ure, hvor han fungerer som deres første globale ambassadør til at skabe noget mere opmærksomhed omkring urene. Det er ret fedt – selvom urene nu er seje nok i sig selv. Han udtaler selv om samarbejdet:

“Dividing my time between acting jobs in Hollywood and Europe and family life in Stockholm, it is easy to become hyper-connected, over-stimulated, distracted and alienated from the things that really matter. I want to be present in the moment.”

Kronabys lækre og smarte hybrid-ure har fået en sej ambassadør

Det er meget godt i tråd med Kronabys filosofi, for selvom der er tale om smarte ure med forbindelse til din mobiltelefon, så vil det ikke stjæle din opmærksomhed fra de vigtigere ting i livet. Det betyder, at du får en let vibration på håndleddet, når der er væsentlige opdateringer, og du bestemmer selv, hvilke opkald, beskeder og notifikationer, du vil alarmeres om. Væk med alt det ligegyldige og ind med det vigtige. Det er en meget god måde at bruge et smart ur som et værktøj og ikke en distraktion.

Det er sådan noget, vi gerne vil støtte op om, for helt ærligt, så er der for mange derude, som stirrer zombie-agtigt ned i deres skærme. Så er det jo bare ekstra fedt, at Kronabys ure også ser hamrende skarpe ud, og her får du et par billeder fra deres APEX- og SEKEL-kollektioner.  Der er mange flere varianter på deres hjemmeside, så smut forbi ved at trykke lige her og lad dig inspirere. Smart behøver nemlig ikke være popsmart.

Kronabys lækre og smarte hybrid-ure har fået en sej ambassadør

APEX-Modellen er skabt til det moderne menneske, der er i evig bevægelse, så der er lagt vægt på holdbarhed, funktionalitet og god læsbarhed i udviklingen af modellen. Designet er inspireret af klassiske sportsvognes hastighedsmålere og maritim instrumentering og der er tilføjet Super-LumiNova belægning på visere og index for bedste læsbarhed selv under krævende forhold. Urkassen fås i 43 mm i 7 varianter med rustfrit stål lænke eller læder rem. De nyeste modeller er udstyret med dobbelt miniskive for integrering af ekstra funktioner.

Kronabys lækre og smarte hybrid-ure har fået en sej ambassadør

SEKEL-MODELLEN er en reel hyldest til traditionelt urmageri og et udtryk for de kendte kvaliteter af ægte håndværk og analog præcision. Urkassen fås i 38 mm, 41 mm og 43mm. Modellen fås i 22 variationer med rustfrit stållænker eller læderrem.

Kronabys lækre og smarte hybrid-ure har fået en sej ambassadør

 


Se andre seje sager om: , , ,