Mange mænd er praktisk anlagt og det betyder ofte, at valget af undertøj bliver nedprioriteret, da det ikke betyder meget for manden. Dog kan det godt betale sig at købe undertøj, der passer til dine bukser, da det i sidste ende giver mange fordele.

Mange mænd overlader tøjkøbet til kæresten, fordi de ønsker at kæresten er tilfreds med deres påklædning. Men undertøjet står manden ofte selv for, da det er et mere ”kedeligt” køb for kæresten. Dog skal du som mand ikke undervurdere betydningen af flot undertøj, der klæder din krop og som er behagelig at have på.

Men hvilke muligheder har du reelt, når du står for at skulle købe nyt undertøj? Som mand kan man i dag købe boxershorts, briefs, strings og tights/trunks. Det kan være svært at finde rundt i, hvad kendetegnet ved de forskellige underdele er. Derfor kommer her en lille guide til, hvad du skal gå efter. Hovedreglen er, at du skal fokusere på to ting: Hvilken type bukser du går i, og hvilken type ben du har. 

Boxershorts

Den mest traditionelle underdel til mænd er boxershorts. Boxershort kan findes i forskellige variationer. De kan fås som løse underbukser. Boxershorts er altid mellemlængde og løse, hvilket er med til at adskille sig fra de klassiske trunks/tight og briefs.

Der er mange forskellige producenter, der laver boxershorts og nogle af de mere velkendte internationale mærker er blandt andet Armani, Calvin Klein og Bjørn Borg.   

Dette er det sikre valg, hvor du er sikker på, at der ikke er noget, som bliver klemt.

Briefs

Briefs er den klassiske underbuks, der er en kortere form for boxershorts. Briefs er den engelske betegnelse for disse modeller, der kan findes i mange forskellige farver, mønstre og modeller. Briefs kendes også som trusser i danske sammenhænge, og er trusser med korte ben. Her kan du for eksempel finde det traditionelle undertøj fra JBS, der længe har fremstillet denne model.

Hvis du vælger den lille brief undgår du trælse folder på benet, og den er derfor særligt velegnet til dig, der ofte går med stramme bukser eller jakkesæt, hvor man tydeligt ville kunne se de traditionelle boxershorts. Denne model er derfor mere populær end tidligere på grund af nutidens modetendenser. Hvis du vælger denne model er det dog vigtigt, at du kun gør det, hvis du har pæne lår og ben. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du vælge tights/trunks. 

Tights/Trunks

Tights eller trunks er en fortolkning af boxershorts, da de ofte har samme længde. Forskellen ligger dog i at tights/trunks er den stramme version, der sidder godt til.

Denne model er til dig, der ønsker stramme underbukser, men ikke vil iføre dig den helt korte model.

Strings

Strings appellerer ikke til alle mænd, da man skal være ekstra modig for at iføre sig denne lidt vovede underbuksemodel. Strings minder om den kvindelige g-streng, hvor du har mulighed for at vise din flotte numse. Hvis du vælger denne model er det vigtigt, at du er tilpas i din krop og det skader ikke, at du har en fin, fyldig numse.