Skagen Ure fra virksomheden Skagen Designs så første gang dagens lys i 1989. I dag er det et verdensomspændende brand, og de klassiske Skagen ure er netop kendt for tidløst design, der ikke desto mindre viser hvad klokken er slået!

Der er både en Classic kollektion og en Aktiv kollektion, der tilgodeser sportslige typer. Alle urene fra Skagen er smukke og elegante og kan gå hånd i hånd med, måske endda løfte, alle dine outfits.

Det er det danske ægtepar Henrik & Charlotte Jorst, der står bag Skagen Ure. De flyttede til USA med en vision i bagagen om at forfølge en livsdrøm som gik ud på at designe og producere blandt andet armbåndsure der kunne forene den bedste mellem kvalitet og dansk design. Skagen ure blev en kæmpe succes og forbrugerne fik hurtigt øje på de flotte ure fra Skagen Design. Et Skagen ur er idag synonymt med et smukt og unikt design som altid fremstår klassisk og elegant. Urene er i god kvalitet og prisen skarp, hvilket igennem nu 30 år har været med til at definere historien om Skagen ure.

Brodersen + Kobborg er officielle forhandlere af Skagen Ure og tilbyder det største udvalg og den bedste service. Et ur fra Skagen er dansk design i topklasse og vi er sikre på at vi også kan finde et Skagen ur som passer til lige præcis din stil eller dit look. Er du på udkig efter et helt specielt ur der pryder dit håndled, og hvor design, pris og kvalitet går op i en højere enhed – så er Skagen ure helt klart et ekstra kig værd.

Brodersen + Kobborg ejes af Bent Brodersen og Hanne Kobborg der begge er erfarne optometrister. Sammen med tre kompetente medarbejder der forstår sg på både smykker og ure, har parret siden 2012 drevet butik i Nygade i Ringkøbing. I deres butik såvel som i deres omfattende webshop kan du opleve at valget af leverandører, som f.eks. Ole Lynggaard, Georg Jensen og ikke mindst urene fra Skagen Designs, for hovedpartens vedkommende har bund i dansk tradition og design.


Se andre seje sager om: ,