Dette indhold er sponsoreret

Stil er noget vi alle har. Det er godt nok udtrykt på hver sin individuelle måde, men det er trods alt stadig stil. Vi bliver nok aldrig rigtig enige om, hvilken stil, der er den fedeste, men vi kan hver især selv finde ud af, hvad vi synes er den fedeste stil. Og ligesom stilen bliver udtrykt gennem det tøj, du har på til hverdag, siver den også ind i din boligindretning – hvis altså ikke der bor en anden, som holder det i ave. Ved du hvad din stil er? Her gives tre stileksempler, som du måske passer ind i.

Modernisten

Nordic design og de nyeste gadgets. Du ser ham aldrig uden sit smartwatch, og han har sikkert altid lidt stumpede bukser på. I boligen hænger der arkitekttegnede lamper og dyre, stilrene møbler fylder kubikmetrene, og det hele er helt sikkert købt nyt. Og så hænger (eller står) der mindst en 65 tommer fladskærm i stuen. Der er ikke indgået et kompromis på noget, når det handler om komfort. Bevares, det er også vigtigt, at det er kvalitet, man får for pengene. Hvis du er en af de moderne, og du står og mangler lige de helt rigtige møbler, som passer til din stil, så kan du altid gå ind i din nærmeste møbelbutik.

Genbrugeren

Hvis dine nye møbler kan dateres tilbage fra før 00’erne, kan du med sikkerhed kalde det genbrug. Der sker så hurtig en udvikling i dag, at mange helt fine møbler må vige for det nye og mere smarte. Det er faktisk blevet så omfattende, at man nemt kan finde helt fine møbler i genbrugsen, som egentlig passer fint med den stilrenes stil, og så oven i købet koster langt mindre! Men hvad der virkelig karakteriserer genbrugeren er, at hans ‘nyeste’ ting oftest er fra firserne. Ja, altså, lige med undtagelse af telefonen.

Gør det selv’eren

Nogle mænd er dog lettere forarget over møbelbutikkerne: Hvordan kan det være, at man skal betale så meget for noget, man sagtens selv kunne lave i sit eget værksted? Og så oven i købet pænere! Det er den type, der ikke lige går ud og køber arkitekttegnet indbo, men holder sig til noget mere moderat, og bruger så i stedet pengene på materialer, som han så kan bruge på at lave om på huset og lave et nyt bord eller en reol eller sådan noget. Han er ofte også typen, der ikke ringer til en håndværker for at få lavet ting i huset. Han gør det bare selv.