Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det hele behøver ikke være så kedeligt. Så når der alligevel skal navne på postkassen, kan du jo lige så godt gøre det lidt sjovere.

Hos Smartstickers.dk kan du give den gas med kreativiteten, for her finder du flere forskelige Postkasse Stickers, der er lige til at smide på kassen, og så har du en anderledes løsning, der i hvert fald ikke ligner naboens.

Smartstickers gør din postkasse super sjov

Design selv din Postkasse Sticker

Du vælger selv, hvilken skabelon, du vil bruge, og der er for eksempel superhelte, pirater, skeletter og zombier på tapetet, mens du selvfølgelig også kan vælge en helt enkel løsning bare med tekst.

Herefter er der frit slag mellem skrifttype og navne, og du kan desuden personliggøre figurerne, så de ligner familiemedlemmerne bedst. Når far er skaldet, skal figuren på postkassen jo også være det.

Der er plads til 7 figurer i skabelonen, og du kan hele tiden følge med, når designet ændrer sig, så du er sikker på, at den sidder lige i skabet.

SE UDVALGET AF POSTKASSE STICKERS HER

Smartstickers gør din postkasse super sjov

Opsætningen er idiotsikker

Når du modtager din pakke, er der alt det nødvendige til at få din sticker på postkassen.

Jeg har selv smidt en sticker på min egen postkasse, og det er lige ud ad landevejen. Det hele står beskrevet i det medfølgende materiale, og det tog mig bogstaveligt 5 minutter at få det hele til at spille.

Her skal du bare lige være opmærksom på, at det kan være lidt svært at få den til at sidde fast, hvis postkassen står i frostvejr. Jeg tog den grundige vej og skruede postkasse af, så den kunne komme med ind i varmen, og det gav absolut ingen problemer.

Resultatet ser ret godt ud, og det er vildt, hvor imponerede ungerne er over at se dem selv på postkassen. Ja, nogle gange skal der bare ikke meget til, og Smartstickers.dk gør det i hvert fald let at imponere ungerne.