Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om de specielle vandrør fra danske RackBuddy, der virkelig lirer indretningen med rå stil, og du kan læse mere LIGE HER.

Men de gør det faktisk også ganske godt ude i solen i sommervejret, hvor der er masser af kreative løsninger.

Her i artiklen kigger vi nærmere på RackBuddys Silver Collection med galvaniserede rør.

Rackbuddy

Rå, Skandinavisk stil

RackBuddy er stiftet tilbage i 2013 af Martin Heinze og Lasse Nielsen, der fik den gode idé at benytte galvaniserede vandrør i indretningen.

Det er ret smart, for udover at pryde hytten med en upoleret stil, er rørene også virkelig nemme at sætte op, og der er bogstaveligt talt et helt ocean af muligheder for at sammensætte og skræddersy en løsning, der passer til lige netop dine behov.

I haven kan du for eksempel bruge rørene som opbevaring til dit grillgrej og haveudstyr, mens det også er oplagt til at få dine krukker op at hænge.

Jeg bruger faktisk også rørene som ekstra sikkerhed til min ladcykel. Den blev stjålet foran mit rækkehus for 4 måneder siden, men den har været godt beskyttet, siden jeg er begyndt at låse den fast til et rør med to beslag, som er skruet fast i mit skur.

Ja, bare slip fantasien løs.

Rackbuddy

Industriel kvalitet

RackBuddy benytter sig af galvaniseret jern i en proces, hvor vandrørene nedsænkes i et elektrolytisk bad for at opnå deres robuste, industrielle udseende.

Proceduren giver dem et raffineret, forsølvet look, som bare ser mega skarpt ud.

Hvert enkelt rør belægges desuden individuelt, så ingen af dem bliver fuldstændig ens. Ja, det gør dem faktisk unikke.

Rackbuddy

Også tøjstativer

Det er fedt, at der er mange muligheder for at lire området udenfor, men RackBuddys Silver Collection består også af et væld af tøjstativer.

Du skal jo opbevare dit tøj et sted, og det her er en skarp måde at gøre det på.

Så er det bare ekstra fedt, at du kan få en løsning, der er fuldstændigt tilpasset dine behov, for du kan frit vælge bredde, højde og dybde.

Hey, alle er jo unikke, ikke?

Rackbuddy