Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Esbjerg-virksomheden RackBuddy buldrer frem for tiden, og deres koncept med rå vandrør i indretningen er da også genialt. Derfor har vi selvfølgelig udstyret redaktionens lokaler med deres reoler og hylder, og det spiller bare. Du kan selv se artiklen om netop dette LIGE HER. Ja, vi har efterhånden akkumuleret en pæn samling sprut.

Nu udvider RackBuddy så sortimentet med en skoreol, der fuldender looket.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, for vi har selvfølgelig fået den installeret på kontoret, og det er lige præcis sådan en detalje, der fuldender det seje look.

RackBuddy Skoreol

Skræddersyet og råt design

Fundamentet i RackBuddys koncept er galvaniseret jern, der  nedsænkes i et elektrolytisk bad for at opnå et robust, industrielt udseende.

Hvert enkelt rør belægges individuelt, så ingen af dem bliver fuldstændig ens, og det forstærker bare det unikke. Det gælder hele sortimentet med reoler, hylder og tøjstativer, og med den nye skoreol kan du køre en gennemført stil.

Skoreolen består af en ramme af enten natur eg, sort eg eller røget eg, som er kombineret med enten mørke eller galvaniserede vandrør, så der er masser af muligheder for at sammensætte et miks, der passer perfekt til dit humør. Også i forhold til din plads, for skoreolen findes i to længder på 70 og 110 centimeter.

RackBuddy Skoreol

Frihed der spiller

RackBuddys skoreol står frit på jorden, så du kan let flytte den rundt, når dine behov ændrer sig. Det giver også friheden til at tilsætte flere skoreoler, når skosamlingen vokser.

Det er ret fedt, at løsningen er så fleksibel, og så hjælper det jo også på det hele, at både deres skoreol, hylder og reoler er pænt nemme at samle. Alle skruer og plugs følger med, så det er egentlig bare med at slippe kreativiteten løs. Vi er i hvert fald sygt glade for vores rå vandrør, og mulighederne er uendelige.

Så er det egentlig lige meget, om du skal pimpe hjemmekontoret, have noget ekstra opbevaring i stuen eller endelig få bygget det walk-in-closet, som damen går og drømmer om.

RackBuddy gør det i god stil.

RackBuddy Skoreol