Dette indhold er lavet i samarbejde med Minida.dk

Kender du til Minida.dk? Hvis ikke, kan du med fordel slå et smut forbi hjemmesiden, hvor du finder Danmarks – måske – flotteste udvalg af plakater til hjemmet. Minida.dk er en dansk webshop, og holdet bag er en flok kreative grafikere, der har sat sig for at skabe noget nyt på det danske marked for plakater. Missionen er lykkedes, og siden Minida.dk slog dørene op i begyndelsen af 2018 er salget og antallet af kunder kun gået i en retning – opad. Hver måned sælger Minida.dk hundrevis af plakater til nær og fjern. Især plakaterne med fortolkningen af “No See, No Hear, No Speak”, deres “Boxing Cat” samt filmplakaterne er i den grad blevet taget med storm. Minida.dk udvider kontinuerligt sortimentet af plakater, der i dag tæller mere end 500 stk.

Minida.dk udvilker plakater til hele hjemmet. Der er både plakater til stuen, plakater til soveværelset, plakater til børneværelset og plakater til køkkenet i den efterhånden store palette af plakater. Minida.dk ønsker nemlig at være stedet, hvor folk hopper ind, såfremt de skal bruge noget nyt til væggene – uanset hvor i hjemmet.

Minida.dk går ind for kvalitet og har derfor indgået et samarbejde med et kendt trykkeri fra Nordsjælland, for på den måde at kunne give deres kunder det bedste produkt. For dét at udvikle et flot design er kun én ting. Papireret det printes på, og printeren, der printer plakaten, skal samtidig være i topklasse, ellers vil resultatet bliver derefter.

Minida.dk har dog valgt ikke kun at satse på plakater. I takt med at antallet af besøgende er steget, har Minida.dk set andre muligheder – nemlig malerier. Plakater og malerier er indenfor samme genre, men er alligevel to vidt forskellige produkter. Det ene er et grafisk produktet – plakaten. Det andet er et stykke håndværk, der er helt og aldeles unikt, også selvom kunstneren skulle vælge at lave mere end ét. Minida har søgt inspiration hos samarbejdspartneren Mynewart.dk i forhold til at udfinde og udvælge kunstnere.

Ved også at tilbyde malerier på Minida.dk, rammes der et langt større målgruppe, og der er et kæmpe kundesegment til begge produkter. Planen er dog at udvide sortimentet yderligere – med canvasprint. Dette produkt ligger lige imellem plakater og malerier, og her får man lidt fra begge verdener. Planen er, at dette skal introduceres i starten af 2020. Indtil da arbejder Minida.dk ihærdigt på at udvilke nye plakater og finde nye kunstnere, der kan tilbyde flotte malerier.