Denne artikel indeholder sponsorerede links.

First Floor CPH tilbyder en række unikke designløsninger til dit hjem eller din virksomhed, der kan tage bygningens indretning til et nyt niveau. Kombinationen af glas og metal i en New Yorker væg eller glasvæg fra deres katalog skaber nemlig en unik æstetik, når de indarbejdes som en naturlig del af bygningens struktur.

New Yorker væg tilpasset dine dimensioner

Valget af det rigtige design og de rigtige materialer kan gøre underværker for indeklimaet både derhjemme og på kontoret. Skønne omgivelser kan nemlig ikke undgå at smitte af på både humøret og produktiviteten. Særligt ikke når de prioriterer gennemstrømningen af naturligt lys. Alt dette kombinerer First Floor CPH i designet af deres populære New Yorker væg, der egner sig glimrende til både hjemmet og til kontor og mødelokaler. Det unikke design fra First Floor CPH tilføjer nemlig en ny dimension til alle bygninger, hvori de bruges. En New Yorker væg er på den måde et oplagt valg til alle indendørslokaler, der ønsker at optimere både tilstedeværelsen af naturligt lys og lokalernes overordnede æstetik.

En glasvæg fra First Floor CPH lader lyset vandre frit gennem dit hjem

Valget af en glasvæg, som den stilfulde New Yorker væg fra kataloget på firstfloorcph.dk, kan på den måde bidrage positivt til gennemstrømningen af naturligt lys i alle bygninger. Derfor kan First Floor CPH og deres inspirerende hjemmeside også være et besøg værd for alle hus- eller virksomhedsejere, der ønsker at gøre noget særligt ud af indeklimaet. Uanset om den monteres i entreen, i værelser, kontorer, mødelokaler eller endda på badeværelset, tilfører en glasvæg noget unikt til indretningen, man ikke får med kombinationen af andre typer materialer.

Du kan se hele kataloget af unikke design på www.firstfloorcph.dk, hvor du kan lade dig inspirere både i forhold til dit hjem og din virksomhed. Uanset hvor du mener, at en New Yorker væg eller en glasvæg kan gøre størst mulig gavn eller størst muligt indtryk, kan du hos First Floor CPH finde den rigtige løsning.