Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Skal jeg bøje det i neon?

Ja tak, og danske Neonful sørger for, at det bliver lækkert.

De er nemlig specialister i at lave LED neonskilte, og deres sortiment dækker over et hav af designs, mens du også kan skræddersy din helt egen løsning. Vi har fået lavet et neonskilt med vores logo, og det spiller bare.

Her i artiklen kigger vi nærmere på konceptet, der både er til virksomheder og private, hvis du for eksempel mangler lidt lir til hjemmebaren.

Neonful

Dit helt eget unikke neonskilt

Med over 200 designs, er der masser af inspiration at finde hos Neonful. Men den virkelige magi opstår, når du designer dit helt eget neonskilt.

Og det er mega nemt.

Du bruger bare deres design-skabelon, hvor du indsætter tekst eller et logo. Her kan du så selv bestemme font og størrelse, og du får selvfølgelig et preview af det endelige design, så du kan følge med undervejs.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, og du kan selv give den et skud LIGE HER.

Nu tænker du sikkert, at det må da være en virkelig dyr løsning, men så tager du fejl. Du er i gang allerede fra 800 kroner, og det er da ret billigt for sådan en omgang unik blær.

Neonful

LED-lyset giver mange muligheder

Udover at være billigere end traditionelt glasrørs-neon, så er LED-neonskiltet faktisk også bedre.

Ja, det er win-win.

Neonfuls LED-neonskilte bruger nemlig meget lidt strøm og frigiver næsten ingen varme, og med en levetid på minimum 30.000 timer, får du et skilt, der holder i mange år.

Resultatet er et blæret neonskilt, der virkelig sætter fut i indretningen.

Nu er spørgsmålet bare, hvilket design du skal have hjem på væggen, men det er bare med at give den gas og slippe kreativiteten løs.

Neonful