Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Hvis du gerne vil udsmykke dit hjem med en unik stenvæg eller et smukt trægulv i eg, så er Inpro A/S de helt rigtige at spørge om hjælp. Nedenfor kan du læse mere om fordelene ved at trække på netop deres rådgivning og erfaring.

Få rådgivning om det trægulv du drømmer om på www.inpro.dk

Inpro A/S er mest kendt for deres passion for alt i natursten – fra facader og tag til fliser og bordplader. De tilbyder dog også trægulve af høj kvalitet til både private og virksomheder. Hvis du er på udkig efter et massivt plankegulv i egetræ, et lamelopbygget trægulv eller et laminatgulv, så er www.inpro.dk et rigtig godt sted at starte. Det er det især, hvis du gerne vil have et trægulv i eg, da denne træsort er deres foretrukne på grund af træets store slidstyrke og den visuelle oplevelse, træets farve og mønstre giver. De står desuden klar til at rådgive dig om, hvilken type gulv du bør vælge, enten når du besøger dem i deres showroom i Billund eller deres webshop. På webshoppen kan du for eksempel lære mere om fordele og ulemper ved massive gulve, der som navnet antyder er træ hele vejen igennem, over for lamelgulve, der er opbygget af flere lag, hvor kun det øverste lag er ægte træ.

Træk på 20 års erfaring, når du monterer en stenvæg i natursten

Hos Inpro A/S har de 20 års erfaring, og derfor bliver du godt klædt på, når du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan udsmykke dit hjem med natursten blandt andet i form af en stenvæg enten inde eller ude. Du kan få både en maskinhugget eller håndlavet stenvæg, der har hvert sit udtryk, men har det til fælles, at de giver rummet eller facaden et helt unikt og smukt udseende. På deres hjemmeside finder du masser af flotte billeder, der både illustrerer de mange forskellige anvendelsesmuligheder og giver et indblik i, hvad en stenvæg kan gøre for netop dit soveværelse, din stue eller din have. Derudover får du et indblik i de forskellige typer af natursten både med hensyn til udseende og muligheder for montering. Alt i alt bliver du godt hjulpet på vej på www.inpro.dk, der bærer tydeligt præg af virksomhedens store viden på området og sans for kvalitet. En ekstra fordel er, at de har Danmarks største lagre og derfor tilbyder levering inden for få dage i hele Danmark.