Dette er sponsoreret indhold

Står du år efter år i den samme tomme situation, hvor det eneste gaveønske, du kan komme på, er penge? Føler du, at du egentlig allerede har alt, hvad du ønsker dig? Vi har her samlet et par idéer, som du kan skrive på ønskelisten, hvis du virkelig tror, at du er “manden, der har alt”. Måske er der noget du har glemt, du mangler, eller måske kan denne liste give dig inspiration til noget nyt. Uanset så håber vi, at du kan finde masser af inspiration, så du i år kan give en lang ønskeliste til familien.

Udnyt de tomme vægge og hæng noget op

Ja, umiddelbart lyder det måske mest som en kvindeting, men som mand kan du også sagtens ønske dig ting til væggene. Du kan for eksempel ønske dig plakater til stuen eller til kontoret. Hvis ikke fruen i huset er så vild med sportsplakater, som du er, kan du heldigvis også ønske dig plakater med bymotiver, flotte dyr eller sjove citatplakater. Væggene kan også pyntes med fodboldtørklæder eller fodboldtrøjer, som hænges op, men det kræver nok en lille snak med konen eller dit eget manroom, hvor du selv står for indretningen. Til gengæld giver det en meget personlig indretning, hvor man ikke er i tvivl om, hvem man skal holde med – Og måske endda hvilke hold, der ikke er tilladt i hjemmet. 

En handyman mangler altid værktøj

Alle mænd kan altid bruge nyt værktøj. Det er ligegyldigt, om du er handyman eller ej, da der altid vil være et par småting i hjemmet, som er nemme at fikse selv med det rette udstyr. Hvis du allerede føler, at du har alt det nødvendige værktøj, så er der nok noget, der godt kunne skiftes ud eller opgraderes til nyt. Er du ikke den store handyman, så kan en skrue/boremaskine, en skruetrækker, vaterpas eller tommestok aldrig skade at få i gave. Det er værktøj, som dækker et almindeligt husbehov, og som er nemt at lære at anvende. I dag findes der videoer, som kan lære dig de mest basale ting, som at sætte hylder op, samle møbler eller sætte lamper op, og så er det rart at have det mest nødvendige værktøj ved hånden. 

Ønsk dig nye ting til din fritidsinteresse

Fritidsinteresse kan være mange ting. Hvis du dyrker meget sport, kan du altid ønske dig nyt sportstøj, sko eller udstyr, såsom ketcher, bold eller cykeltilbehør. Er du generelt et meget aktivt menneske, vil et pulsur også være et rigtig godt gaveønske. Det kan både bruges, når du dyrker sport, men også til almindelig hverdagsbrug, da de ofte kan kobles til din smartphone. Kan du godt lide at game, kan du ønske dig nyt computerudstyr, spil eller måske en ny gamerstol, så du får en mere behagelig oplevelse. Til slut vil vi også nævne muligheden i at ønske sig oplevelser, der har din interesse. Er du bilinteresseret, kan du ønske dig en tur i en ferrari eller som ølentusiast en ølsmagning på et bryghus.

Se andre seje sager om: